2777
2789

ببخشید ما تو فامیلمون دوقلو یا چندقلوزایی ژنتیک نداشتیم، تازگی ها چند مورد با ivf یا داروهای تحریک تخمدان چندوقلو آوردن، ولی فقط یکی از بچه ها از نظر جثه و فیزیک خوبه، بقیه انگار ضعیف شدن، مادربزرگم سواد بالایی ندارن و میگن همیشه دوقلوها یکی شون ضعیف میشه، چون زیاد ندیدم نمیدونم واقعا درسته یا نه؟ 

دوقلو ها بله درسته صدرصد یکیشون ضعف‌میشه حتما اینم به خاطر تقسیمات ژنتیکیه که اتفاق میوفته به طور نا ...

مرسی، برای دوقلوهای همسان این اتفاق می افته، یا غیر همسان ها و دوتایی که ivf میشن هم همینطوره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی، برای دوقلوهای همسان این اتفاق می افته، یا غیر همسان ها و دوتایی که ivf میشن هم همینطوره؟

والا اطلاعات دقیقی ندارم اما این ضعیف شدن دیگ در حدی نیست که از نظر فیزیکی ناتوانشون کنه ولی شاید یکیشو یکم از نظر عقلی خیلی خیلی یه ذره کوچولو بیاره پایین،ivfچون حالا یه جور توان بخشیه شاید بالاتر باشه درصد سالم بودن معمولا واسه هرنوع دوقلو هایی ممکنه اتفاق بیوفته بستگی به قبل بعدشم خیلی میتونه داشته باشه...مصرف غذا و....

نه دیگه اونقدرا ک تفاوت محسوس باشه

من بچه هام همسانن

کوچولویی سیصد گرم کمتر بود

هنوزم وزنش ی مقدار کمتره

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
دوقلو ها بله درسته صدرصد یکیشون ضعف‌میشه حتما اینم به خاطر تقسیمات ژنتیکیه که اتفاق میوفته به طور نا ...

نه دیگه اونقدرا ک تفاوت محسوس باشه من بچه هام همسانن کوچولویی سیصد گرم کمتر بود هنوزم وزنش ی مقدا ...

عزیزم، از نظر ذهنی و هوشی چی، اون هم متفاوت هستن به نظرتون؟

ببین من دخترام مثلا یکیشون زودتر شروع کرد خزیدن اما اون کوچولوعه فقط مینشست

باز کوچولوعه خیییلییی کم خزید شاید یکی دوبار اونم خیلی کم اما الان چهار دست و پا میره و دو زانو میشینه و روی زانو وایمیسته اما اون بزرگه همچنان فقط میخزه. نشستن هم نمیشینه

اما بزرگه زودتر مامان بابا گفت اما کوچولوعه دیرتر و کمتر گفته

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج

صدرصد کم ذهن میشه یکیش یکم البته نمیشه گفت صدرصد اماا دوقلوهایی که من دیدم الان بزرگ شدن یکیشون کم ذهن شده البته پسر ها...ولی تو دختر احتمال کم ذهن بودن خیلی کمه

دوستام متولد 75 ان ..یکیشون یک پاش فلجه اونیکی سالمه ...بچه پنجمن 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤