neda7neda مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 905 عنوان کسی اینجا طراحی لباس خونده؟ 85 بازدید | 10 پست میخام برا دانشگاه انتخاب رشته کنم نمیدونم طراحی دوخت بخونم یا طراحی لباس کدوم بهتره؟میشه راهنمایی کنید اگه میدونید « إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصهات هنوز به پایان نرسیده.✨ 1399/09/02 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
neda7neda مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 905 من... میشه راهنماییم کنی؟موندم بین این دوتا تونستی شغل پیدا کنی تا اینجا « إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصهات هنوز به پایان نرسیده.✨
vanellope عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3899 من تا جایی که میدونم طراحی لباس بیشتر طراحی و نقاشیه ولی طراحی دوخت همون خیاطیه
neda7neda مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 905 بسته به علایق خودتان دارد،ازنت مطالعه کنیدشرایطشان را. خودم دوتاشم دوس دارم ولی طراحی لباسو یکم بیشتر علاقه دارم،چون خیلی حوصله خیاطی ندارم و طراحی بیشتر دوس دارماز آینده شغلی طراحی لباس مطمئن نیستم « إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصهات هنوز به پایان نرسیده.✨
neda7neda مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 905 چقد این روزا سایت خلوته... « إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصهات هنوز به پایان نرسیده.✨
nastalle عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12175 برو طراحی لباس...من طراحی دوخت خوندم...یک خیاط ماهر باید طراحی لباس رو بلد باشهـ..فقط کافیه طراحی دوخت رو ب صورت نیمه حرفه ای یاد بگیری...
nastalle عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12175 میتونی کنارش خیاطی هم کنی...من اشتباه کردم طراحی دوخت خوندم ..اگه طراحی لباس میخوندم الان راحت تو خونه کار میکردم...کار هم هست...
kafsh_abi عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 4566 خودم دوتاشم دوس دارم ولی طراحی لباسو یکم بیشتر علاقه دارم،چون خیلی حوصله خیاطی ندارم و طراحی ... بسته به میزان علاقه وحربه ای بودنتان دارداینده شان،اماازطراحی دوخت تسلط به طراحی لباس هم پیدامی کنیدتاجایی که بنده دیده ام ومطالعه داشته ام.
fatmagollll عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 1702 میتونی کنارش خیاطی هم کنی...من اشتباه کردم طراحی دوخت خوندم ..اگه طراحی لباس میخوندم الان راحت تو خو ... سلامقبلا از خوندن طراحی لباس باید خیاطی بلد باشیم یا نه همیشه دوست داشتم برای دیگران الگو باشم ولی متاسفانه درس عبرتم😬😁