2777
2789
عنوان

چاق شدن سریع کودک

121567 بازدید | 33 پست

مامانا تو رو خدا بیاید کمک بچم ۷ سالشه دو سه کیلو کمبود وزن داره خیلی راهها رو امتحان کردم جواب نداده انقد تو خانواده شوهرم بچمو مقایسه میکنن خسته شدم اگه کسی راههی برای افزایش اشتها میشناسه بهم بگه

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است
هر چه توان انسان کمتر باشد ادعایش بیشتر است
هر چه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم دخترم لاغر از همون ۲ سالگی کمبود وزن داشت خودم گشتم از بس بهش رسیدم دکتر بردم مولتی ویتامین دادم هرکاری بگی کردم چکاب هم ک میدم ماشالله اهن و زینک و کلسیم ش از خودم بهتر دکتر گفت هیچی ش نیست ژنتیک شه همینه دیگه با اینکه خود دکتر گفت ۳ کیلو کمبود وزن داره دختر من ۳ ماه دیگه ۸ ساله میشه ۲۳ کیلو قد ۱۲۹

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

من خودم مشکلی با وزنش ندارم انقد که بهم میگن لاغر با بچه دیگه مقایسش میکنن کفری شدم آدم بیشعور اینچیزا رو نمیفهمه

عزیزم منم دخترم لاغر از همون ۲ سالگی کمبود وزن داشت خودم گشتم از بس بهش رسیدم دکتر بردم مولتی ویتامی ...

دخترتون خوبه که بچه من ۱۸ کیلو ☹

یعنی یجوری ناراحتم کردن دنبال یه چیزی ام که معجزه کنه

من خودم مشکلی با وزنش ندارم انقد که بهم میگن لاغر با بچه دیگه مقایسش میکنن کفری شدم آدم بیشعور اینچی ...

وای منم دقیقا یعنی کسی نبود ک بهم نگه چرا لاغر چرا بهش غذا نمیدی ؟؟گفتم اخه خودم ۸۵ تام شوهرم ۹۶ تا با هوا ک وزن نمیگیرم چیکار کنم نمیخوره ۲ لقمه میخوره میگه سیرم اگ بخورم حالم بد میشه .

دخترتون خوبه که بچه من ۱۸ کیلو ☹

دخترم قدش بلند انقد لاغری ش ب چشم میاد..بمیرم براش هر لباسی میگیرم براش از کمر گشاد باید خودم کش در بیارم براش بدوزم پیرهن هاش تنگ کنم خودشم حساس شده یکی میگه لاغری عصبی میشه با بچه چاق دوست نمیشه انقد اطرافیان حساس کردن بچه رو

دخترم قدش بلند انقد لاغری ش ب چشم میاد..بمیرم براش هر لباسی میگیرم براش از کمر گشاد باید خودم کش در ...

😖😖😖😖😖😖😔😔😔😔😔

عزیزم پودرجوانه گندم بگیر دوقاشق بریز تو ماست ده دیقه بعد غذا بهش بده

🙏🙏🙏🙏🙏💕💕💕💕💕