2777
2789
عنوان

کیاسیسمونی نداشتن؟من واسه همین نینی نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 49 پست
عزیزم من توام یا تو منی.منم جهازم باصدتا بلا قرض وام درست شد.همین الانشم بدبخت ماوانم داره قسطاشو می ...

ایشالا که جور بشه همش عزیزم من نمیخوام بچم مثل من بزرگ شه میخوام واقعا تاجایی میتونم براش کم نزارم میخوام براش سیسمونی بخرم کارکنم وبخرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا که جور بشه همش عزیزم من نمیخوام بچم مثل من بزرگ شه میخوام واقعا تاجایی میتونم براش کم نزارم م ...

نوزاد مت جه این چیزا نمیشه 

هر کسی  از جیب خانوادش سیسمونی میخره میریزه تو اتاق فقط برای راحتی خودش و کمتر خرج کردن شوهرش اینکارو میکنه. وگرنه بچه زیر یکسال کی و کجا تو تخت کودک و نوجوان میخوابه😂و اصلا چه درکی از تخت و اتاق و پرده و کمد داره😅

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

عزيزم قديما مادر عروس دوتا تشك و پتو ميداد به بچه با ٤ دست لباس از اون موقع اين رسم مونده 

ولي الان سرويس چوب كامل و كالسكه و ١٠٠ دست لباس مد شده كه خانواده دختر بايد بخرن اين خييلي مسخرس 

يكيم مثل شما كه نداره ميشه دغدغه واسش بابا ول كن بارداري ٩ ماهه هر ماه در حد توانت يه چيزي بخر واسه بچت 

این سوال شما اشتباهه گلم اون آدم هم حق زندگی داره

آره ولی ادم باید اول حق زندگی کسی که به وجود آورده رو در نظر بگیره این نظر منه تغییرشم نمیدم کسی ام در این حد نمیدونم که بهم بگه چی اشتباه و چی نیست

💍♥ i said yes 

عزيزم قديما مادر عروس دوتا تشك و پتو ميداد به بچه با ٤ دست لباس از اون موقع اين رسم مونده  ولي ...

واقعا همینجوره توقع ها رفته بالا مخصوصادهن مادرشوهر من هیچکس نیست ببنده

خواهرمم میگه سخت نگیر

باور کن الان که دخترم دوسالش خیلی خوشحالم که وسایلهای بی خودی و غیر ضروری نخریدم 

کالسکه هم گرفتم برای من ضروری بود چون تنهایی زیاد بیرون میرم اگر شما اهل بیرون رفتن بدون ماشین یا تنهایی نیستی کالسکه هم نیاز نیست بخری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ایشالا که جور بشه همش عزیزم من نمیخوام بچم مثل من بزرگ شه میخوام واقعا تاجایی میتونم براش کم نزارم م ...

اخه عزیزم نوزاد متوجه نمیشه شما همون هزینه های الکی رو جمع کن تو جاهایی که ضرورت داره براش خرج کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خرج بعد بدنیا اومدنش خیلی بیشتر از خرج سیسمونیه

چکاپ هرماهش کلی خرجه

ویتامینا و آهنش

پوشک و شیر خشک و...

گلم فعلا اون نوزاد هس و هیچی متوجه نمیشه چی می‌پوشه یا چی داره .من سعی میکنم بیشتر برای ایندش برنامه ریزی کنم الان پسرم 6 ماهشه سی دی کارتن های زبان دکتر امینی رو گرفتم که دو زبانه بشه و براش همش کتاب میخونم او نقد دوس داره خیلی خوب گوش میده . از وقتی بدنیا آمده جز30 قرآن رو تو فلش ریختم موقع شیر خوردن میزارم گوش میده الان او نقد باهاش اروم میشه که میخوابه 

من تیکه تیکه خریدم بردم گذاشتم خونه مامانم.بعد بچه اوردم.هر موقع پول دستت اومد بده یه تیکشو بخر

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم