2777
2789
عنوان

یبوست کودک 6 ماهه راهکار دارین

502 بازدید | 10 پست

پسرم هم یبوست میشه هم اینکه سرش صورتش رو همش میخارونه که اگه ناخوناش رو کوتاه نکنم صورتش رو زخم میکنه 😢😢دلم برای طفلم میسوزه راهکار ندارین پیش متخصص هم بردم اصلا برای خار شش فایده نداشت از دوماهگی اینطوری هس

خاکشیر بریز تو ابگرم جوش بخوره ولرم بهش بده

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم از همون اول ب دخترم داد😁

اگه غذا میخوره تو غذاش کره یا روغن زیتون بریز

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
شربت لاکتولوز  با آب میوه یا شیر بهش بده ۲سی سی اصلا نزار بچه ات یبوست بگیره عوارضش خیلی بده ...

آب اصلا دوس نداره مگه توش نبات بندازم وگرنه نمیخوره آبمیوه رو هنوز شروع نکردم

آب اصلا دوس نداره مگه توش نبات بندازم وگرنه نمیخوره آبمیوه رو هنوز شروع نکردم

نبات بهش نده از الان ذائقه اش رو شیرین میکنی بعد ها برای غذا دادن مشکل داری

دارو بده بهش بعدش شیر خودت یا شیر خشک رو بهش زیادتر بده

یا سوپ رقیق که بهش میدی خوبه

عادتش بده به آب خوردن

نبات بهش نده از الان ذائقه اش رو شیرین میکنی بعد ها برای غذا دادن مشکل داری دارو بده بهش بعدش شیر خ ...

نه نمیدم فقط یه بار دادم که مادر شوهرم گفت ندم سعی میکنم آب بخوره مرسی عزیزم از راهنماییت