2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته

384 بازدید | 50 پست

اولا ممنون از بعضیا که وقت میذارن و واقعا صادقانه جوابمو میدن تو تایمیکها

دوما الان دلم خیلی گرفته .چون من از اول لاغر بودم الان جدیدا روده معدم بهم ریخته کلا فکر کنم سندرومه کاریش نمیشه کرد دکترم رفتم هیچی.حالا ولش کن اینارو

جدیدا انقده لاغرشدم صورتم استخونی شده تو اینه خجالت میکشم خودمو ببینم.مامانم میگه فعلا جایی نمیبرمت ابروم میره راست میگه

شوهرم میگه داری مداد میشه

وسط یه خاستگاری که رفتیم خاهره بلندبهم گفت چقدرررر لاغر شدی

مادرشوهرم گفت هرکی منو میبینه میگه چقدر عروست لاغره اسکلته.

الان دیگه دلم نمیخاد جایی برم .

به همشونم حق میدم

ایناکسایی بودن که قبلا لاغربودم چیزی نمیگفتن ولی الان انقده لاغرشدم که همه صداشون درومده.

چیکار کنم؟ دلم میخاد چاق بشم 10 کیلو ولی نمیشه .نمیدونم چیکار کنم.راه چاق شدن چیه؟😭وزنمونپرسین😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم لاغر بودن که عیب نیست منم لاغر بودم همه مسخره ام میکردن اما بعد ازدواج و باردارشدنم انقد چاق شدم ک اضافه وزن دارم الان  من ۴۵بودم  هر راهی امتحان کرد

دخترم عطر نفست رایحه ای جان من است.

ممکنه مشکل از تیروئیدت باشه 

فکرتو خالی از هرچی غصه و خیال کن

بین وعده صبحانه تا ناهار و ناهار تا شام سیب زمینی اب پز و تخم مرغ بخور 

سیب بخور کلا اشتهات زیادشه خوبه .

ویتامینی ک برای زیادشدن اشتهاست ازداروخانه بگیر طبق دستورشون بخور 

بعد دوسه ماه وزنت بیشترمیشه 

وااا عزیززرممم

اینکه چیزی نیست

اول برو ازمایش چکاب کن 

بعد برو طب سنتی  علت لاغریتو از ریشه درمان کنه

من خودم تاثیرشو تو ۱۴ روز دیدم

اصللا هم ناراحتی نداره 

هیچوقتم قرصا و پودرا چاق کننده رو امتحان نکن چون حتمااا بعد مصرف ضررشونو میبینی

قد و وزنت چنده؟

اخه قبلنا رفتم فقط میکه سرهر ساعتی چی بخورم .مشگلم اینجاست که تایه حدی میتونم بخورم

خوب بهش میگفتی تا بهت دارو بده تا اشتهات باز بشه و اینکه  سعی کن همیشه درحال خوردن باشی ولی کم تا معده ات عادت کنه

انا جواب نگرفتم راستش بگم من قبل ازدواج یه پورد چاقی خوردم که میوه ای بود و اقامون از باتشگاهی ک میرفت برام اورد خوردم چاق شدم و اصلانم بر نگشت نمیدونم چرا ...

دخترم عطر نفست رایحه ای جان من است.