دوستان بیایید در مورد ازدواج در فرهنگهای مختلف حرف بزنیم .میخوام اول شروع کنم اونم اینکه در فرهنگ ما ازدواج هنوز بصورت سنتی برگزار میشه ینی خیلی کم پیش میاد Love marriage اتفاق بیافته و اینکه کلیه دخل و خرج عروسی به عهده خانواده داماد و خود داماد هستش و زن هیچ جهیزیه نمیده و اینکه این روند عروسی تا یک هفته طول میکشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازدواج ازدواجه دیگه فرهنگ خاصی نداره 😐 ما هم سنتی و هم مدرن داریم جدیدا مدرن بیشتر شده
فقط اینکه 4 تیکه بزرگ جهیزیه با پسره و خرج عروسی با پدر داماد
همین 💃💋
ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
ما هم سنتی و اینکه اصلاً جهیزیه نمیدیم همهی خرج با داماد هستش
جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگزاگی عشقی مونته کریستو جی زی جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم 😌😌😎😜