2777
2789
عنوان

غربالگری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 39 پست
غربال دوم رو بدید انشاالله چیزی نباشه فقط یه آزمایش قند بارداری می مونه. چرا خانومه شلوغش کرده

نمیدونم من عذاب وجدان دارم که نتونستم برم سل فری،از بی پولی البته،بااین حرفام بیشتر ناراحت میشم

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
نمیدونم من عذاب وجدان دارم که نتونستم برم سل فری،از بی پولی البته،بااین حرفام بیشتر ناراحت میشم

اگه غربالگری دوم خوبه چرا عذاب وجدان داری؟

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونو پزشک باید تشخیص بده واسه همه نیست. برای موارد خاصه

توروخدا دعا کنید،نمیدونم چرا میترسم،سر اولی عین خیالمم نبود،این چیزام نبود،بچم زود دنیا اومد،داغون شدم انقدر رفتم دکتر،به بچم سرم زدن،دیوونه میشم یادم میاد،الان البته دخترم سالمه وکنارمه خداروشکرهزارمرتبه

هر کی دوست داشته باشه میده سلفری اصلا دقیق نیست و بدرد هم نمیخوره حالا که داره هزینه میکنه امینیو بد ...

امینیو تزریق حساسیه. ممکنه کیسه آب رو سوراخ کنه. برای کسایی که غربالشون مشکل داره تجویز میشه نه همه

اگه غربالگری دوم خوبه چرا عذاب وجدان داری؟

کاش پول داشتم میرفتم سل فری،پول اینم ازجایی گرفتم،نصفشم مونده تا موقع جواب،جوابشم۸۰درصده،بخاطر اینا ناراحتم

توروخدا دعا کنید،نمیدونم چرا میترسم،سر اولی عین خیالمم نبود،این چیزام نبود،بچم زود دنیا اومد،داغون ش ...

توکل بخدا عزیزم. انشاالله همه چی به خوبی پیش میره. سوره والعصر رو زیاد بخونید آرامش می گیرید

منم ان تی مشکلی نداشت ولی غربال دوم رو هم دادم خدا رو شکر نرمال بود   مشکلی نیست که عزیزم ...

شما چرا انجام دادین؟؟

کاش پول داشتم میرفتم سل فری،پول اینم ازجایی گرفتم،نصفشم مونده تا موقع جواب،جوابشم۸۰درصده،بخاطر اینا ...

همین آزمایش ۵۰۰ هزار تومنی رو دادین؟

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 
بله

انشالله که جوابش خوب بشه دعا کن زیارت عاشورا بخون چون این آزمایش خیلی خطا داره ممکنه بچه سالم باشه و این آزمایش اشتباه نشون بده متاسفانه مال من این آزمایش ریسک داشت دکتر گفت باید بری امینیو سنتز تو این اوضاع مالی ۳ ملیون تو خرج افتادیم حالا هم روم نمیشه به شوهرم بگم دندونم به درد افتاده سونوی غربالگری هم هنوزه مونده😐😐😐

البته آزمایش خون قبلی که داده بودم خوب بوده و اصلا دکتر نباید این آزمایش ۵۰۰ هزار تومنی رو برام می‌نوشته 

از یه متخصص دیگه پرسیدم گفت دکترت بیسواد بوده که دیده جواب آزمایشات خوبه بازم این آزمایش پر خطا رو برات نوشته 

خدا لعنتش کنه ۵۰۰ تومن ازمایش  ۳ تومنم امینیو بهمون ضرر زد 

عزیزم

من ۲۷ سالمه

هم غربالگری دوم دادم

هم اکو قلب جنین

هم آنومالی دیررس

هم هفته های آخر هر هفته سونو

همه ش هم به خاطر حساس بودن دکتراست

ببین عزیزم الان دیگه این آزمایشات رو برای همه میگن

منم نمیدونستم

سر ارکدوم کلی استرس و گریه کارم بود که یا ابالفضل حتما مشکلی بوده

بعد دیدم برای همه میگن

خلاصه که اصلا نگران نباش

قدیما مامانا تا ۴۵ سال بدون هیچ آزمایشی بچه میاوردن

این ترسوندن ها به خاطر کنترل جمعیت بوده که کردن تو مخ ما

ان شاالله بچه ت صحیح و سالم میاد بغلت

چندسالته عزیزم سلفری هزینش چقدره

ببخشیدمن‌هفت‌ماهمه‌وقرص‌ویتامین‌Dمیخورم‌حالت‌تهوع‌میگیرم‌نمیخورم‌چیزی‌نمیشه‌دکترم‌الان‌نیست‌تادوشنبه‌برم‌ازش‌بپرسم‌شماالان‌این‌قرص‌ومیخوری‌اگه‌نخورم‌بربچه‌مشکلی‌پیش‌نمیادممنون‌میشم‌اگه‌اطلاع‌داشته‌باشین‌جوابموبدین