2777
2789

خانم ها سلام بی بی چک من هاله انداخت بعد پررنگ شد یعنی حامله ام 

۷ روز از موعد پریودم گذشته

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم خیلی استرس دارم 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

تبریککککککککککککککک........................تبریک به تو تبریک به ما تبریک به همه.......................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

من تاحالا ۴ تا زدم هاله انداخت بعد ۲۰ دقیقه پررنگ شد 

ان شاالله هرکی میخواد براش مثبت بشه 

مرسی عزیزم خیلی استرس دارم 

آخی عزیزم همسرت میدونه ؟

چند سالته؟

😌کاش یاد بگیریم سرمون تو زندگی خودمون باشه😌                                🥲 آی ام کاربر قدیمی 🥲                                                       🤪🤭 مغرور جذاب 🤭🤪
بله مال منم همین بود اول هاله انداخت بعد پر رنگ شد ۳ روز از موعدم گذشته بود وبار دار بودم ان شاءالل ...

مبارک باشه عزیزم

😌کاش یاد بگیریم سرمون تو زندگی خودمون باشه😌                                🥲 آی ام کاربر قدیمی 🥲                                                       🤪🤭 مغرور جذاب 🤭🤪

بله ماه دیگ سالگرد ازدواجمونه اقدام نبودم یهویی شده 

منم هنوز پریود نشدم هفته پیش بیبی زدم منفی بود امروز یکی خریدم فردا صبح زود بزنم دعا کنین منفی باشه

انشاالله ک منفی ❤