2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

عزیزم برای کولیک دارو تاثیر زیادی نداره. خودت هر شب یه لیوان عرق رازیانه بخور. رازیانه ضد نفخه و روی شیرت تاثیر میذاره. ضمنا تا مدتی اصلا لبنیات نخور. فقط رازیانه زمان پریودی و بارداری ممنوعه. 

عزیزم برای کولیک دارو تاثیر زیادی نداره. خودت هر شب یه لیوان عرق رازیانه بخور. رازیانه ضد نفخه و روی ...

مرسی عزیزم

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
یکماه

اره بهش بده منم خیلی قطره عوض کردم تا دخترم بهتر بشه دردش ولی تا 4ماه دارن بچه ها،قطره رو همونطور که بهت گفتم بهش بده دردشو کمتر میکنه،اگه کمپرس گرم هم بذاری روی شکمش خوبه سنگینیشو ننداز رو بچه داغ هم نباشه کمپرس کولیک نوزاد سرچ کنی میاد.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
اره بهش بده منم خیلی قطره عوض کردم تا دخترم بهتر بشه دردش ولی تا 4ماه دارن بچه ها،قطره رو همونطور که ...

مرسی عزیزم

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

دکتر جاوید ظفری متخصص اطفال واقعا دکتر کاربلد و با تجربه ای هستن من مشاوره آنلاین باهاشون گرفتم واسه پسرم خیلی خوب بودش با این بچه کوچیک و وضع کرونا واقعا نمیتونستم تا زعفرانیه برم بچمم دل درد داشت خداروشکر خوب شد این سایتشه https://mavarateb.com/search/دکتر-جاوید-ظفری