2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 52 پست

زدی اسی یا نه؟

من فقط توی دنیای به این بزرگی یه ارزو دارم .اونم داشتن بچه ای از کسی که مرد ترین مرد دنیاست .خدایا شوهرم خیلی سختی کشیده تو زندگی .خودت میدونی که چقدر دل رحم و مظلومه .اگه من بنده ی بدی هستم .فقط و فقط به خاطر این که دل اون شاد بشه بهمون بچه بده و این بار برامون نگه دار.💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم چیا داشتی عزیزم؟ من زیر دلم خیلی  تیر  میکشه چرااااااا مثبت نمیشد گلم؟

درست عین شما زیر دلم درد میکرد همش فک میکردم پریود شدم ولی میدیدم ترشحه اخه ی پسر ۱۶ ماهه دارم نمیشه نگهش دارم پس فردا قراره سقط کنم 

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
درست عین شما زیر دلم درد میکرد همش فک میکردم پریود شدم ولی میدیدم ترشحه اخه ی پسر ۱۶ ماهه دارم نمیشه ...

سقط نکن گلم گناه داره بخدا😔

خدا بزرگه فکر کن دوقولو. آوردی

ممنونم خدا جون...
سقط نکن گلم گناه داره بخدا😔 خدا بزرگه فکر کن دوقولو. آوردی

همسرم ب هیچ عنوان قبول نمیکنه کاش بجای من اونایی ک منتظرن دامنشون سبز میشد 

همسرم ب هیچ عنوان قبول نمیکنه کاش بجای من اونایی ک منتظرن دامنشون سبز میشد 

ی جوری راضیش کن بخدا سقط با قتل عمد. هیچ فرقی نداره گناهش خیلی سنگینه

اتفاقیهک افتاده نکنین این کارو

ممنونم خدا جون...

عزیزم انشالله که بارداری، منم علایم دقیقا مثل تو دارم  دیروز بی بی چک زدم مثبت بود ولی چهارم باید پریود بشم تا اون موقع باز صبر میکنم  اخه شش ماه پیش تو  هفته ششم یه سقط داشتم میترسم این هم همین بشه به هیچکس نگفتم 

هیچوقت غمتونو به مادرتون نگید؛ چون اگه خودش بزرگترین غمو داشته باشه مال خودشو فراموش میکنه و غم شما رو بزرگتر از غم خودش میندازه تو دلش💔 خدایا سایه مادرا رو بالای سرمون نگه‌دار❣🙏
ی جوری راضیش کن بخدا سقط با قتل عمد. هیچ فرقی نداره گناهش خیلی سنگینه اتفاقیهک افتاده نکنین این کار ...

میدونم خیلی گناهه ولی شوهرم اصن نمیزاره کاش حداقل حاملگیم پوچ بود تا قاتل نمیشدم 

عزیزم انشالله که بارداری، منم علایم دقیقا مثل تو دارم  دیروز بی بی چک زدم مثبت بود ولی چهارم با ...

ن عزیزم دلتو. بد نگیر

ایشاالله ک این دفه صحیح و. سالم به دنیا میاد

ممنونم عزیزم 

ممنونم خدا جون...
ن عزیزم دلتو. بد نگیر ایشاالله ک این دفه صحیح و. سالم به دنیا میاد ممنونم عزیزم 

قربون دل مهربونت برم ، انشالله تو هم فردا خوش خبر باشی   

هیچوقت غمتونو به مادرتون نگید؛ چون اگه خودش بزرگترین غمو داشته باشه مال خودشو فراموش میکنه و غم شما رو بزرگتر از غم خودش میندازه تو دلش💔 خدایا سایه مادرا رو بالای سرمون نگه‌دار❣🙏