2777
2789

بچها چندین سال پیش زمانی که کلاس دهم بودم یک همکلاسی داشتم خانوادش خیلی خیلی اذیتش میکردن

از دستشون فراری بود

در آخر هم از دست خانوادش رفت با ی آدم سن بالایی که زنش فوت شده بود ازدواج کرد و بچه دارم شده

ادامشو الان مینویسم سریع

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ی کامنت یا لایک بزنید بدونم هستین

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش توام خانوادت سخت گیری کردن و مجبور به ازدواج شدی؟

چقد بد💔 

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

من اون موقع ها خیلی براش ناراحت شدم چون هم خوشکل بود هم خوش اخلاق و واقعا قضاوتش کردم که چرا همچین کاری کرده

گفتم مگر خانوادش چقدر اذیتش کردن که این تن به همچین چیزی داده

دارم واسه خودم تعریف میکنم😂

بگو هستیم لایک کن

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

حالا من خودم از خانوادم فراری شدم

باهاشون قطع رابطه کردم

آواره ام از فشار و استرس دارم به ازدواج با استادم که ۴۲سالشه و زیادم به دلم نیست فکر میکنم

حداقل موقعیتش از تمام خواستگارام بهتره از لحاظ کاری ام به شدت باسواد و با جایگاهه 

حداقل میدونم ازدواج کنم باهاش آواره نیستم

ازم جهزیه ام نمیخواد 

زندگیش چطوره

خودش میگفت مثه اینکه شوهرش دل سیاهه همین اذیتش میکرد

بعدش توام خانوادت سخت گیری کردن و مجبور به ازدواج شدی؟چقد بد💔

تقریبا

بیا بخون

تقریبابیا بخون

خودت چند سالته

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ