2777
2789
عنوان

من یه لیوان آب خوردم

171 بازدید | 14 پست

بعضی تاپیک ها دیگه خیلی بی معنی بی معنی هستن من فلان کار کردم فلان چیز دارم فلانی پفکم خورد خب موضوعات اینشکل اخه گفتنش چه سودی داره عزیز جان😃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکس ٦تا سهمیه تاپیک داره دیگه اگه دوست ندارید نرید تو تاپیکشون

درسته تاپیکای مهم گم میشن بینشون اما نمیشه ب بقیه چیزی بگی

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
دقیقا منم مسئول این پستم هستم خوشتون نیومده اشکال نداره شما نخونید با دوستای خودم هستم  

من گفتم چرا تاپیک زدید؟یا چی؟

بله که مسئولش خودتی 

فقط جواب سوالتون بود که دادم

تقصیر دلم نیست  تماشای تو زیباست ♡︎

دیگه چه میشه کرد از روی بیکاری 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
هرکس ٦تا سهمیه تاپیک داره دیگه اگه دوست ندارید نرید تو تاپیکشون درسته تاپیکای مهم گم میشن بینشون ام ...

نه نه کسی چیزی نگفتم درسته .من دوستا خودم گفتم شما به دل نگیر نخون تاپیکهای منو🌹

نه نه کسی چیزی نگفتم درسته .من دوستا خودم گفتم شما به دل نگیر نخون تاپیکهای منو🌹

من ب دل نگرفتم چون روی صحبتت بامن نبود عزیزم فقط میگم نمیشه چیزی بهشون گفت چون منم خیلی وقتا سوال مهم داشتم اما کسی نبود جواب بده همه تو یه تاپیک چرت جمع شده بودن کاری نمیشه کرد واقعا

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
دیگه بعضیا انقدر عقلشون میرسه. طرف تاپیک زده آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت نکردم.😑 همین خب به م ...

جدی😂😂

دیگه بعضیا انقدر عقلشون میرسه. طرف تاپیک زده آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت نکردم.😑 همین خب به م ...

افرین اجی دقیقا همین میگم مگه نه خدا میدونه منظوری نداریم بله هرکی مسئوله خودش منم خدا میدونه پست کسی نه بی ادبی کردم نه چیزی میگم نگاه کلیم میگم دقیقا موافقم باهاتون