2777
2789
عنوان

خداحافظ ای داغ بر دل نشسته😭

1029 بازدید | 27 پست

😭😭😭😭😭😭😭😭😭چقد سخته زندگی کردن تو این دنیا ک هر روز عزیزی جلو چشمت پرپر میشه و تو حتی نمیتونی برای اخرین بار ببینیش خدایا خودت بهمون رحم کن جز تو پناهی نداریم😢😢

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

کی فوت کرده

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینطوری تاپیک میزنید

تاپیکا مبهم شده، ۲۰ نفر باید بپرسن چی شده؟؟

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

تو این یه سال پدر بزرگ و مادر بزرگ، خاله و عمه ام رو از دست دادم  

مرگ خیلی زیاد شده 😓

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

دختر عموی باردارم😭😭😭😭

تاپیکم مبهم نیس یکی فوت کرده حالا هر کی مهم اینه ک عزیزی رو از دست دادم

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
تو این یه سال پدر بزرگ و مادر بزرگ، خاله و عمه ام رو از دست دادم   مرگ خیلی زیاد شده 😓

از کرونا؟😨😨

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
دختر عموی باردارم😭😭😭😭 تاپیکم مبهم نیس یکی فوت کرده حالا هر کی مهم اینه ک عزیزی رو از دست دادم

خدا رحمتشون کنه، خیلی سخته، خدا به داد خانواده ش برسه

از کرونا؟😨😨

بابابزرگم به خاطر کرونا اما مادربزرگم نه ، خاله ام سرطان سینه و عمه امم سرطان پوست 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

تاپیک نزدم ک ١٠٠نفر بیان بگن چیشده یا پربازدید بشه یا نمیدونم چی 

ی جایی میخواستم تا ی ذره از درد وجودم کم بشه ک معمولا اینجا درد رو دردت میزارن تا اینکه.....

بابابزرگم به خاطر کرونا اما مادربزرگم نه ، خاله ام سرطان سینه و عمه امم سرطان پوست 

خدا رحمتشون کنه😑 چه سالی بود امسال