2777
2789
عنوان

چرا زندگیا اینجوری شده؟

112 بازدید | 10 پست

تو یه ساختمون ۴ طبقه زندگی میکنیم. مرد طبقه اول معتاده. بار زندگی افتاده رو دوش خانومش. خانومه داره مثل مردا کار میکنه و مرتب مورد آزار مردای جامعه قرار میگیره.

مرد طبقه دوم لات رفیق بازه. همسرش تو خونه هم از خودش اختیار نداره. یه لامپ میسوزه رعشه میفته به جونش که شوهره الان میاد داد و بیداد.

مرد طبقه سوم خیانت کاره. زن اولش طلاق گرفته، زن دومش با بچه هااینجاست. خودش نیست، میره دوست و دختر فامیل زنش رو صیغه میکنه با اونا زندگی میکنه. 

چرا مردا اینجوری شدن؟ همین ده سال پیش مردها همه اهل کار وتلاش، اهل زندگی، اهل زن و بچه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دقیق میدونی😐😂من نمیدونم واحدایه دیگه اصلا چه شکلین

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

فقط از اونجا پاشو برو یه جای دیگه.😐

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

وضعیت زندگیا الان خرابه😑😔

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬 

دقیقا نمیدونم چرا 

اصلا غیرت مرده

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

ما ۵ واحد هستیم

طبقه اول مرد کارمند و زندگی خوب

طبقه دوم مرد معاملات املاکی و زندگی آروم

طبقه سوم مرد توی کار بورس و ارز دیجیتال و کارهای جانبی و زندگی خوب

طبقه چهارم مرد توی کار ساختمان و زندگی خوب

طبقه پنجم مرد توی کار صادرات عسل و زندگی خوب 

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
ما ۵ واحد هستیم طبقه اول مرد کارمند و زندگی خوب طبقه دوم مرد معاملات املاکی و زندگی آروم طبقه سوم ...

ماهم کلا ۳واحدیم ...مردها صبح میرن سرکار شب میان ساختمون به شدت ارومه

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀