ما 4تا خواهریم که قبل از کرونا هفته ای دوبار همه خونه مامانم اینا جمع میشدیم ..اما الان چون مامانم دیابت داره اصلا نمیریم البته اون سه تا میرن و من نمیرم و منم هرچی بهشون میگم به خاطر مامان نرین گوش نمیدن .امروز یکیشون زنگ زده یه عالمه بدو بیراه به من میگه و شوهرم که چرا بچه رو نمیاری ما ببینیم ...تو زودتر کرونا میگیری... خیلی ناراحتم که اصلا رعایت نمیکنن منو متهم به وسواسی بودن میکنن
که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار
یعنی شما دور هم جمع میشید. ما تعدامون بالاس 4تا خواهر و 4تا شوهر خواهر و به جز من خواهرام دوتا بچه ...
عزیزم وقتی سالمید چه اشکالی داره. اگر همتون اهل رعایتید. ما کلا هفت نفریم. ولی بیشتر هم بودیم باز میرفتیم. پدرمادرتون خیلی گناه دارن. خیلی زیاد.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!