ما 4تا خواهریم که قبل از کرونا هفته ای دوبار همه خونه مامانم اینا جمع میشدیم ..اما الان چون مامانم دیابت داره اصلا نمیریم البته اون سه تا میرن و من نمیرم و منم هرچی بهشون میگم به خاطر مامان نرین گوش نمیدن .امروز یکیشون زنگ زده یه عالمه بدو بیراه به من میگه و شوهرم که چرا بچه رو نمیاری ما ببینیم ...تو زودتر کرونا میگیری... خیلی ناراحتم که اصلا رعایت نمیکنن منو متهم به وسواسی بودن میکنن
که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حق با خواهراته. منم پدرم دیابت داره هفته ای دو شب میریم بهشون سر میزنیم نه دست و روبوسی داریم نه چیزی. دو بارم مشکوک شدیم که شاید ناقل باشیم یک هفته خودمون رو قرنطینه کردیم بعد مجدد رفتیم. چه دلی دارید اخه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....