2777
2789
عنوان

با خواهرم بحثم شد

211 بازدید | 16 پست

ما 4تا خواهریم که قبل از کرونا هفته ای دوبار همه خونه مامانم اینا جمع میشدیم ..اما الان چون مامانم دیابت داره اصلا نمیریم البته اون سه تا میرن و من نمیرم و منم هرچی بهشون میگم به خاطر مامان نرین گوش نمیدن .امروز یکیشون زنگ زده یه عالمه بدو بیراه به من میگه و شوهرم که چرا بچه رو نمیاری ما ببینیم ...تو زودتر کرونا میگیری... خیلی ناراحتم که اصلا رعایت نمیکنن منو متهم به وسواسی بودن میکنن

که داند به جز ذات پروردگار   که فردا چه بازی کند روزگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با خواهراته. منم پدرم دیابت داره هفته ای دو شب میریم بهشون سر میزنیم نه دست و روبوسی داریم نه چیزی. دو بارم مشکوک شدیم که شاید ناقل باشیم یک هفته خودمون رو قرنطینه کردیم بعد مجدد رفتیم. چه دلی دارید اخه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دوبار درهفته چهارتایی میرید خونه مادرتون بنده خدا حالش خیلی زیاد میشه گناه داره 😕

ماشالا زیادن خودشون کارها رو میکنن دیگه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بنظرمنم بهتره برين ، هفته اي يكبار بيشتر نيست كه!

خدايي نكرده خدايي نكرده خدايي نكرده اگر اتفاقي براي مادرتون افتاد شما نديدينش

دريا هستم🌊🌊. با موهاي فرفري👩🏻‍🦱👩🏻‍🦱.                        …….   تو دي ماهي و ان دلبر بهار است.                                         
بنظرمنم بهتره برين ، هفته اي يكبار بيشتر نيست كه! خدايي نكرده خدايي نكرده خدايي نكرده اگر اتفاقي بر ...

من میرم اما وقتی خواهرام نیستن .مخالف دورهم جمع شدنم

من میرم اما وقتی خواهرام نیستن .مخالف دورهم جمع شدنم

دقيقا كاري كه خاله من ميكنه، اگر اونا ناقل باشن و همه با هم برين فرقي نميكنه با اينكه جدا برين

دريا هستم🌊🌊. با موهاي فرفري👩🏻‍🦱👩🏻‍🦱.                        …….   تو دي ماهي و ان دلبر بهار است.                                         
حق با خواهراته. منم پدرم دیابت داره هفته ای دو شب میریم بهشون سر میزنیم نه دست و روبوسی داریم نه چیز ...

یعنی شما دور هم جمع میشید‌. ما تعدامون بالاس 4تا خواهر و 4تا شوهر خواهر و به جز من خواهرام دوتا بچه دارن

واقعا که مادرته،🙁

عزیزم من به مادرم سر میزنم اما به خواهرام میگم دور هم جمع نشیم چون شوهر خواهرم هنوز که هنوزه ماسکم نمیزنه