الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهش بگو اینا چیه از کی تا حالا این اتفاق افتاده و ترس دلهره بنداز تو وجودش خودش پیگیر میشه و خودنم میتونی ازمابش بدی
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
به هیچ وجه باهاش نزدیکی نداشته باش چون خیلی زود میگیری دوما تو نت سرچ کن عکسشو ببین با اون چی ...
تو نت سرچ کردم حالم بد شد چقدر وحستناک بود
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اگه شبیه همسرت هست حتما بهش بگو بره دکتر چون اگه طول بکشه ممکنه دردناک و اذیت کننده بشه براش
نه شوهر من خدا رو شکر نداره همینطوری رفتم نگاه کردم ترسیدم