2777
2789

ما تویه ساختمون زندگی میکنیم ، مادرشوهرم هرروز صبح که شوهرمو میبینه یه دستوری میده میگه اینو بخر اونو بخر هرهفته شوهرم میره حدود ۱۵۰ میوه میگیره دیروزم رفته بود یه عالمه چیز خریده بود منم گفتم چرا پولاتو خرج میکنی وضع مالی ما عادی هست یعنی شوهرم نمیتونه یه خونه رهن کنه، شوهرمم گفت چرا این حرفو میزنی ، دوست دارم خرجشون کنم بگین چیکار کنم؟

گناه من سادگی بود .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجاره خونه هم میدین

نه ، اگه میخواستیم اجاره بدیم اینجا نمیومدم ، اصلا دوست ندارم اینجا باشم یه خونه کوچیک ۶۰ متری هست اونوقت شوهرم پولاشو اینطور خرج میکنه

گناه من سادگی بود .
نه ، اگه میخواستیم اجاره بدیم اینجا نمیومدم ، اصلا دوست ندارم اینجا باشم یه خونه کوچیک ۶۰ متری هست ا ...

خب بگو نمیخوام اینجا بمونم یعنی باید از اول میگفتی با خانواده شوهر تو یه ساختمون زندگی کردن همین مشکلاتم داره

خدایا شکر❤
خوب دیگه خونه دادن بهت نشستی  دیگه خرجشون کنه هم بر میخوره بهت  خوب زورت میاد بلند شو بر ...

من اصلا دوست ندارم اینجا باشم شوهرم نمیتونه یه خونه رهن کنه وگرنه میرفتم

گناه من سادگی بود .
آخه من اومدم اینجا که پس انداز کنیم ولی شوهرم پولاشو خرج اینا میکنه.

خب بشین باهاش صحبت کن با دعوا ک چیزی درست نمیشه 

بعدش وقتی مادرش خودش توروش درخواست میده رد کردنش واقعا سخت 

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲

خب تو از اول چرا حرف نزدی شما شرایط رو پذیرفتی جای گله نیس

شوهرم گفت ۴ سال میشینیم ولی الان اوضاع بد شد و نمیتونه خونه اجاره کنه من از همون اول گفتم نمیام اینجا بعدشم اینجام نباشیم مادرش زنگ میزنه میگه واسم فلان چیزو بخر بیا

گناه من سادگی بود .