2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ارزو دارم که برای بهش رسیدن فقط چند میلیارد پول لازم

از بچگی ارزوش رو داشتم

و میدونم ممکن نیست هیچوقت بهش برسم

بازم الهی شکر امیدوارم ب خدا

🤍کاربـرتعلیقی98✨

به نظرم هم درونیه هم بیرونی 

یعنی هم از بیرون تلاش کنی و هم اینکه درونی حالت خوب باشه ( حس میکنم وقتی حال درونیت خوبه حتی خوش شانس ترم میشی) 

جهان بازتابی از خود شماست اگر خود را از درون دوست بداريد و به خود مهر بورزيد و ارج و ارزش نهيد در زندگی بيرونی نيز همين حالات آشكار خواهد شد.اگر طالب عشق بيشتری هستيد به خود عشق بورزيد، اگر خواهان پذيرفته شدن هستيد خود را بپذيريد و اگر از اعماق وجودتان خود را محترم شماريد همان سطح احترام را از هستی فراخواهيد خواند💙

من یه ارزو دارم که برای بهش رسیدن فقط چند میلیارد پول لازماز بچگی ارزوش رو داشتمو میدونم ممکن نیست ه ...

کنجکاوم کردیا 

جهان بازتابی از خود شماست اگر خود را از درون دوست بداريد و به خود مهر بورزيد و ارج و ارزش نهيد در زندگی بيرونی نيز همين حالات آشكار خواهد شد.اگر طالب عشق بيشتری هستيد به خود عشق بورزيد، اگر خواهان پذيرفته شدن هستيد خود را بپذيريد و اگر از اعماق وجودتان خود را محترم شماريد همان سطح احترام را از هستی فراخواهيد خواند💙

کنجکاوم کردیا

اگ بشنوی چیز خاصی نیست

البته برای من خیلی خاص

ارزوم زندگی توی یکی از شهرهای بزرگ ایران

ولی نه کرایه نشینی اینکه خونه از خودم باشه

یه خونه نقلی داشته باشم و ی ماشین معمولی از خودم

ولی خدا همینا رو هم واسم زیادی دونست

ب هرحال توی ایران زندگی میکنیم دیگه

🤍کاربـرتعلیقی98✨

اگ بشنوی چیز خاصی نیستالبته برای من خیلی خاصارزوم زندگی توی یکی از شهرهای بزرگ ایرانولی نه کرایه نشی ...

چه هدف قشنگی.... 

ولی ناامید نباش آدم به امید زندس