2777
2789
عنوان

کی از اسکراب بدن استفاده میکنه

61 بازدید | 10 پست

چه مارکی میزنید؟

اگه اسکراب خانگی هست چی استفاده میکنید

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

خودت درست کن من از مال خودم راضیم

چجوری درست می‌کنی ؟

جنس دوستت خشکه یا چرب

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین اسکراپ واسه پوست کیسه و سفید آب هستش و بعدش استفاده عز آب رسان

استفاده کردی خودت 

استفاده کردی خودت

من خودم کارم پاکسازی پوسته بهترین پیشنهادو دادم اگه پوستت چربه که کیسه ملایم بکش اما اگه پوستت خشکه کمی وازلین قبلس به پوستت بزن و حتمن داخل حمام انجام بده این کار باهت از بین رفتن جوش هات و سفید شدن پوستت میشه اگه مشکل دیگه داری باسد پماد ها که به نوع پوستت هستشو استفاده کنی بعدش

آخری
من خودم کارم پاکسازی پوسته بهترین پیشنهادو دادم اگه پوستت چربه که کیسه ملایم بکش اما اگه پوستت خشکه ...

تیرگی زانو زیر بغل دارم چه پمادی خوه

ممنون از توضیحات گلم

تیرگی زانو زیر بغل دارم چه پمادی خوهممنون از توضیحات گلم

رتینول (Retinol) (با احتیاط): اگر پوستتون خیلی حساس نیست، رتینول قوی‌ترین ماده برای افزایش turnover سلول‌ها و روشن‌سازی هست. اما با غلظت کم شروع کنید (۰.۱٪ یا ۰.۲٪) و فقط شب‌ها استفاده کنید. حتماً روز بعد از آن ضدآفتاب بزنید

آخری
خشکه با شکر، عسل و شامپو بدن

خشکه چیه