2777
2789
عنوان

کرونا😂

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 22 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خوبی عزیزم 

من با کاربری خودم واقعا از شما خوشم میومد الانم میدونم شما دچار شک شدین 

اینکه الان اینجام برای این نیس که اینجا برام مهمه من دوستم برام مهمتره 

عزیز دلم شما چندین نفر رو تگ کردین تا ببینن من دارم دوروغ میگم در حالیکه اینحوری نیس 

هم تو تاپیک مربازدید دلوینت هم تاپیک اخرش اسکرین گداشتم حتما نگاه کنید 

من بقبه بچه هارو تگ نکردم چون مشخص بود سنشون کمه و دنبال دعوان

باور کنید اینا همه حق الناسه 

میدونم سایت پر از دوروغه اما دل شکستن درست نیس 

امیدوارم با دیدن اون اسکرین ها شک برطرف بشه عزیز دلم🙃😊

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

سلام عزيزم 

منم دقيقا نظر شما رو دارم در مورد دلوينت 

اون و دنيا همسرم يك نفر هستن تاپيكاي دلوينت رو نگاه كردم خيلي تابلو اكثر تاپيكاش درمورد دنيا همسرم هستش 

و دلوينت تو يه تاپيكي گفته بود من كاربر بلاگرفته هستم 

و اتفاقا من چند روز پيش تو تاپيك بلاگرفته بودم كه تو امضاش نوشته بود من دنياهمسرم هستم

من اينو همون روز اول فهميدم كه دوتاشون يكين ميخواستم تاپيك بزنم ولي راستش اصلا فرصت نكردم بيام سايت 

درمورد دنياهمسرم هم خيلي چيزا ميدونم خيلي جاها سوتي داده ولي اونا فعلا بماند 

يه بار درمورد يكي از سوتياش ازش پرسيدم كلا جوابمو نداد

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
سلام عزيزم  منم دقيقا نظر شما رو دارم در مورد دلوينت  اون و دنيا همسرم يك نفر هستن تاپيك ...

سلام گلم

من کلا هیچ وقت تاپیکای دنیا نرفتم الانم که کاربریش بسته شده نتونستم سوتیاشو بخونم

ولی تاپیکای دلوینت رو خوندم و به قول شما واقعا تابلو هس

نمیدونم چی بهشون میرسه با احساسات مردم بازی کنن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سلام گلم من کلا هیچ وقت تاپیکای دنیا نرفتم الانم که کاربریش بسته شده نتونستم سوتیاشو بخونم ولی تاپ ...

بله عزيزم خيلي تابلوئه 

بعد الان نگاه كردم يه نفر پرسيده بود دلوينت خواهرشوهرته اونم گفته بود نميتونم جواب بدم ممكنه شناسايي بشم😐😐

خب مثلا وقتي من نوعي نخوام شناسايي بشم فقط بخاطر خانواده شوهرمه ديگه 

الان كه خواهرشوهرت ميدونه تو اينجا عضوي و كاربريشم دست توئه ديگه چه اهميتي داره شناسايي شدنت؟؟؟

يه جا گفته دوستيم يه جا گفته خواهرشوهرمه يه جا گفته من خواهرشوهرشم يه جا هم گفته فاميل دوريم 

واقعا عقده ديده شدن  دارن به هر روشي 

كاربرا هم كه ساده گريه ميكنن دل ميسوزونن 

يه چيز ديگه 

كسي كه دور از جون سرطان داره مگه ميتونه دم به ديقه بياد سايت تاپيك بزنه؟؟

دلوينت بعد از تاپيك اصليش هزار تا تاپيك زده 

بعد امروز چي شد كه يهو انقد حالش بد شد كه حتي نتونه گوشي دستش بگيره 

آخه تو يك روز انقد تغيير؟؟؟

اومده ميگه نميتونه گوشي دستش بگيره مگه سرماخوردگيه😑😑😑

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
بله عزيزم خيلي تابلوئه  بعد الان نگاه كردم يه نفر پرسيده بود دلوينت خواهرشوهرته اونم گفته بود ...

دقیقا درست میگی

اتفاقا من یه پیجی دنبال میکردم خانومه سرطان داشت و شیمی درمانی میشد دور از جون جمع

میگفت همش حالت تهوع داشت و مث مرده افتاده بود حتی غذا دهنش میذاشتن

خیلی تعجب برانگیزه واقعا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دقیقا درست میگی اتفاقا من یه پیجی دنبال میکردم خانومه سرطان داشت و شیمی درمانی میشد دور از جون جمع ...

دقيقا 

حالا همه اينا به كنار وقتي دو اين دو تا فاميلن خواهرشوهرن هرچي كه هستن انقد همديگه رو دوس دارن چرا بهم زنگ نميزنن ابراز علاقه نميكنن چرا تاپيك ميزنن واسه همديگه؟؟🤔😅😅

عزيزم كاربرا هم كم تجربه ندارن از تاپيكاي سركاري ولي بازم فريب ميخورن چي بگيم ديگه ما 

ميل خودشونه 😄