2777
2789
عنوان

کرونا😂

535 بازدید | 22 پست

پسرم ۳سال و نیمه هس

دیدی یه تلفن گویا زنگ میزنه درباره کرونا میگه؟

الان باز زنگ زد به پسرم گفتم بیا جواب کرونا رو بده ببین چی میگه

حسابی گوش کرد آخرش میگه گفت بیرون نرید

گفتم به کرونا میگفتی ماکه بیرون نمیریم شماها میرید

پسرم میگه کرونا که آدم نیس چشم و دهن نداره که من اینارو بهش بگم

میگم پس چیه

میگه ویلوسه😂😂😂😂😂😂😂🥰🥰🥰🥰🥰🥰

گفتم شاد بشیم

ضد حالها پست نذارید ممنون🌹

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
🤣🤣🤣🤣 دلم قش رفت براش

😂😂😂😂😂🤩🤩🤩🤩

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم😍😍😍  خدا حفظش کنه شیرین زبون رو😘 انشاالله زودتر تموم شه بچه ها راحت بازی کنن و پا ...

فدات شم

انشاالله 

هرشب بهش میگم خدا تورو دوس داره

تو دعا کن کرونا بره

بخدا همین بچه ها از. بعضی از. بزرگترا بیشتر. میفهمن👌👌👏👏

❤❤❤❤❤

کاش دیگه تموم بشه ای خدااااا

الهی آمین😥

بالاخره صبح میشه این شب باز میشه این در.  درست میشه انشاالله🥰🥰🥰

الهی آمین 

انشاالله اون روز همه عزیزانشون کنارشون باشن

اخی😍من اصلا اینچیزارو براش نمیگم فکرش درگیر بشه  

آخه انقد این پروسه طولانی شده و ما بزرگترا رو دیده که دربارش حرف میزنیم

ناخود آگاه یه استرس از کرونا تو دلشه متاسفانه

داداش کوچیکش هم بخواد دس به چیزی بزنه میگه علی دست نزن کروناعه میفهمی😂