2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کمکم کنید

96 بازدید | 16 پست

اینجا هس کسی لسید معدش زیاد باشه یا رفلاکس داشته باشه من دارم خفه میشم از بسم سرفه کردم اوردم بالا ببخشید ک واضح میگم چیکار کنم

و کاش بگذرد این روز های طولانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا کلیدینیوم سی بخور صبح برو دکتر

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
ندارم امپرازول خوردم

امپرازول برای درد دیگه هست و باید صبح ناشتا بخوری فعلا غذای چرب نخور عصبی نشو رفلکس و اسیدی شدن دو تا درد جدا هستن اسیدی میسوزونه اگه جفتشو دا ی برو دکتر حتما و اگه کسیو داری الان بره دارو خانه کلیدینیوم سی بگیره برات حتما بره

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
امپرازول برای درد دیگه هست و باید صبح ناشتا بخوری فعلا غذای چرب نخور عصبی نشو رفلکس و اسیدی شدن دو ت ...

نمیدونم سوزش شدید تا گلوم سرفه خلط دار الان میگم معدم اومد تو دهنم😭😭ن الان دیگه شبه گناه دارن تحمل میکنم قرص خوبیه بگیرمش رفتم ی دکتر خوبم هاااا داروهاش اذیتم میکنه

باورت میشه دکتر تازه رفتم داروهاش بدترم کرده

واااا کدوم شهری؟ اگه تهرانی یا از تهران کلینیک وقت بگیر یه دکتر دیگه هم هست یادم رفت اسمشو اگه تهرانی بگو برات دگردم

واااا کدوم شهری؟ اگه تهرانی یا از تهران کلینیک وقت بگیر یه دکتر دیگه هم هست یادم رفت اسمشو اگه تهران ...

ن خرم ابادم😭😭