2777
2789
عنوان

خانم های باردار چرا هیچ کس ب من کمک نمیکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 78 پست
چون زیر نظر این دکترم بقیه دکترا قبولم نمیکنن  سبزوارم عزیزم خراسان رضوی

انشاالله به سلامتی بگذرونی این دوران منم هفته 31هستم اوایل لکه بینی داشتم خیلی باعث نگرانی میشه ولی خود استرس هم بدترش میکنه به هرحال حتی اگه دکترت هم گفته استراحت مطلق نباش اگه اینطوری ترشح خونیت کمتره سعی کن همون استراحت باشی تا این دوران تموم بشه من که شیاف پروژسترون خارجی استفاده کردم قطع شد ایرانیش فایده ای نداره میخوای شما هم امتحان کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله به سلامتی بگذرونی این دوران منم هفته 31هستم اوایل لکه بینی داشتم خیلی باعث نگرانی میشه ولی ...

ممنون عزیزم 

این مدلی که میذاشتم تحت لیسانس خارج بودولی ساخت ایران . خارجی اصل پیدا نمیشه 

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
روزهایی که استراحت مطلق میکنم خوبم همین که ده دقیقه بایستم ترشح قهوه ای میاد 😔 پس چرا دکترم میگه م ...

تو استراحت مطلق کن اگه خدای نکرده اتفاقی بیفته دکتره عین خیالش نیست دودش تو چشم تو میره فقط 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

فعلا استراحت کن

منم همینجوری بودم، یکم فعالیت میکردم لکه بینی پیدا میکردم یا مثلا یبار کولرمون خراب شد خیلی گرمم شد باز لک دیدم، دکتر میگفت فقط در حد رفع نیازهات فعالیت داشته باش نه بیشتر

ممنون عزیزم  این مدلی که میذاشتم تحت لیسانس خارج بودولی ساخت ایران . خارجی اصل پیدا نمیشه  ...

اینپروژسترون خارجیش پیدا میشه من 10ایرانی استفاده کردم قطع نشد سه شب خارجی استفاده کردم قطع شد

؟ جفتتون پاییین نیست

عزیزم اگه دکترای دیگه قبول نمکمینن حتما بریم درمانگاه بیمارستان اونا براتون سونو مینویسن و دوباره چک میکنن اینم بگم استرس خودش عامل  این چیزاست سعی کن ارامش داشته باشی اگه خدا بخواد هر جوری بشه  برات نگه میداره سعی کن مثبت فکر کنی

اینپروژسترون خارجیش پیدا میشه من 10ایرانی استفاده کردم قطع نشد سه شب خارجی استفاده کردم قطع شد

پس بگم شوهرم دنبال برگرده

آخه اینجاشهرستان کوچیکه خیلی ازداروها پیدا نمیشه 

عزیزم اگه دکترای دیگه قبول نمکمینن حتما بریم درمانگاه بیمارستان اونا براتون سونو مینویسن و دوباره چک ...

ممنون عزیزم ازراهنماییت 

برام دعا کن 

فعلا استراحت کن منم همینجوری بودم، یکم فعالیت میکردم لکه بینی پیدا میکردم یا مثلا یبار کولرمون خراب ...

علت لکه بینی هات مشخص نشد؟

ب سلامتی زایمان کردی؟

تو استراحت مطلق کن اگه خدای نکرده اتفاقی بیفته دکتره عین خیالش نیست دودش تو چشم تو میره فقط 

اره همین کار رو میکنم

دکترا دلشون برای ما نمیسوزه

بیخیالی طی کن باوووووووووو خدابخاد اون بچه بمونه میمونه نخادم ک هیچ الکی خودتو از کاروزندگی ننداز والامنم حامله بودم کارم کردم تفریحمم رفتم دوبارم نامه سقط زدن تهش پسرمو طبیعی بدنیااوردم توهفته۳۹و۵روز باوزن۳۵۰۰فقط بیخیالی طی کن .بمن گفته بود استراحت مطلق