2777
2789
عنوان

خانم های باردار چرا هیچ کس ب من کمک نمیکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 78 پست
ممنون عزیزم ازراهنماییت  برام دعا کن

نگران نباش من خودم فشار خونمم بالا بود یک بار هم یارداری اولم سقط داشتم جنین مرده سه ماه الان دو تا بچه دارم ولی بارداری هام سخت بودهمیشه مشکل و استرس داشتم بچه اولم به خاطر دفع پروتیین و فشار خون بالا سی و شش هفته بدنیا اومد

بیخیالی طی کن باوووووووووو خدابخاد اون بچه بمونه میمونه نخادم ک هیچ الکی خودتو از کاروزندگی ننداز وا ...

چه جوری بیخیال باشم آخه

هر بار که این ترشحات رو میبینم تن و بدنم میلرزه 

۴ ماه و نیمه با ویار شدید و هزار تا درد دیگه کنار اومدم.  این ترشحا داره دیوونم میکنه

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=165159857]چه جوری بیخیال باشم آخه هر بار که این ترشحات رو میبینم تن و بدنم میلرزه  ۴ ماه و نیمه با ویار من ۹ماه فقط قران میذاشتم رو سینم و کلاهمه چیو سپردم ب قران انقدم خوب بود همه چی دکتر میگفت توچطور اینقد بیخیالی.من سر بدنیااومدنم داشتم بادکترا میگفتم میخندیدم 

[QUOTE=165159857]چه جوری بیخیال باشم آخه هر بار که این ترشحات رو میبینم تن و بدنم میلرزه  ۴ ماه ...

نمیدونم والا . انقدر استرس دارم که دیوونه شدم 

دعا کن برای منم این روزها بگذره و ب سلامت زایمان کنم

علت لکه بینی هات مشخص نشد؟ ب سلامتی زایمان کردی؟

نه مشخص نشد 

ماه اخر هم لکه بینی پیدا کردم که دیگه دکتر گفت بیا سزارین شو جای بچه ها تنگه، خداروشکر همه چیز خوب بود

نه مشخص نشد   ماه اخر هم لکه بینی پیدا کردم که دیگه دکتر گفت بیا سزارین شو جای بچه ها تنگ ...

خداروشکر که ب سلامتی زایمان کردی 

برای منم دعا کن 

خسته شدم😔

شیاف رو تا هفته پیش استفاده میکردم اما روده هام خیلی آسیب دید 😔

عزیزم اشتباه دوست من تو بارداری اولش نکن، اونم سر حرف دکترش که بسیار در حق دوستم ظلم کرد خیلی آسیب دید. تو این شرایط بهتر بری با یه دکتر دیگه هم مشورت بگیری که خیالت راحت شه. بگرد دکتر خوب تو شهرتون پیدا کن و حتما یه سر مطبش برو و اگه نظرش با نظر دکتر خودت یکی بود که خیالت راحت میشه و اگه تجویز دیگه ای داد بهتر بهش عمل کنی. انشاالله نی نیت سالم بغل میکنی ولی تو این شرایط تنها به دکتر خودت اکتفا نکن. اللهم صل الله محمد وآل محمد برای تو راهیت که سالم و به موقع بیاد بغلت

عزیزم اگر استراحتت مطلق میکنی باید یه امپولهایی بزنی که خونت لخته نشه‌. منم لکه بینی داشتم تا ۵ ماهگ ...

اره استراحت مطلقم فقط واسه دست شویی و حموم و غذا پا میشم 

دکترم هیچی واسه این آمپول نگفته 

اسمش چیه؟

عزیزم اشتباه دوست من تو بارداری اولش نکن، اونم سر حرف دکترش که بسیار در حق دوستم ظلم کرد خیلی آسیب د ...

امروز میخوام برم پیش یه دکتر دیگه 

ممنونم عزیزماز دعای خوبت😍😍😍

علت لکه بینی هات مشخص نشد؟ ب سلامتی زایمان کردی؟

من حتی جفتم هم مشکلی نداشت ازاول ولی با این حال دکترم اصلا حرف دکتر شمارو نمیزد، من نسبت به شما خیلی کمتر بود لکه بینیم ولی دکترم که همون شکیباست خیلی جدی گرفت خداروشکر داروهاشم جواب داد و خوب شدم البته آمپول رگام هم به خاطر اینکه گروه خونی منو همسرم مخالف هم بود تزریق کردم اونم تاثیر داشت 

زایمانم اول بهمن ماه هست به امید خدا