2777
2789
عنوان

خانم های باردار چرا هیچ کس ب من کمک نمیکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 78 پست
یه دوهفته دیگه استراحت کن به بیست که رسیدی دیگه خطر سقط به شدت کم میشه بعدش دیگه راحت باش به قول دکت ...

خدا کنه .‌

انقدر استرس دارم شبا تا صبح بیدارم 

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این ترشحات خطرناکه خیلی مراقب باش پیش ی دکتر دیگه هم برو نظرش بپرس فقط به حرف همین ی دکتر که تا الان ...

چون زیر نظر این دکترم بقیه دکترا قبولم نمیکنن 

سبزوارم عزیزم خراسان رضوی 

من نه ماه رو تقریبا استراحت مطلق بودم، یبار بخاطر جذب یکی از قل ها، یبار جفت پایین بود یبار کیسه ابم ...

ممنون عزیزم که گفتی 

دعا کن برام 

حال روحیم داغونه 

پس الان این ترشحات قهوه ای با رگه های خونی از کجا میاد؟!!!

حامله گی خیلی پیچیده هست ،از دیواره رحمت میاد نگران نباش بعصی از خانمها کلا دوران حاملگی هر ماه پریود میشن،اگه مال تو میخواست سقط بشع طول سرویکست پایین سی بود

خب سرویکس و موقعیت جفتت عالیه ماشالله اون ترشح ها هم ممکنه خون مونده داخل رحم باشه ک با ایستادن میا ...

یعنی خطرناک نیست؟ استراحت مطلق کنم ؟

ایرانی میزاشتی؟ روده های منم اذیت میشه ولی چاره ای نیست عزیزم

نه یه مدل اول میذاشتمایرانی بود بعد عوض کردم این مدل تحت لیسانس خارج هست. ولی تو ایران تولید میشه.  

ممنون عزیزم که گفتی  دعا کن برام  حال روحیم داغونه

منم همش میترسیدم، ولی با ترس چیزی حل نمیشه

بعضی از دکترها واقعا درک نمیکنن، براشون مهم نیست ،پیش یکی دیگه هم مشورت کن

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت