2777
2789

عزیزم، احساسات شما کاملاً طبیعی است و اینکه نگرانی درباره سلامتی نوزادتان را دارید، نشان‌دهنده محبت و توجه شماست. اگر احساس می‌کنید که مشکلی وجود دارد یا هر نوع درد یا ناراحتی غیرعادی دارید، مهم است که سریعاً با پزشک خود تماس بگیرید و وضعیتتان را با او در میان بگذارید. 

پزشک می‌تواند ارزیابی کند و به شما اطمینان دهد که همه چیز در حال حاضر خوب است یا نیاز به بررسی بیشتر دارید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

بزار اینجوری بگم که اوایل که کلا رحم تو لگت یعنی سه ماهه اول بعد میاد بالا با رشد بچه بزرگتر میشه سه ماهه دوم میاد وسط شکم 

سه ماهه سوم اواخر ماه ۹ ،دولی سه هفته به تولد فرزند بالی شکم خالی میشه سر بچه میاد تو لگن برای زایمان 

الان اگر واقعا اینطور باش غیر طبیعی نباید باش چه علائم دیگه ای داری؟

سرکلاژم شدی بدتر این موردی که شما داری میگی از علائم زایمان سر بچه میاد تو لگن برای زایمان حتما برو ...

خب  هر وقت رفتم سنو بچه سفالیک بوده سرش پاین بوده بعدش هم من عمل انجام دادم جلو گیری از زایمان زود درس کنه

خب داری میگی بالای شکمم خالی شده

اصلا خودتم نمیتونی درست توضیح بدی منظورتو برسونی 

گاهی احساس سنگینی داری اون قسمت پایینن زیر شکم که طبیعی 

ولی اگر بالای شکم خالی بشه شکم افتاده بشه برای ماه آخر