2777
2789

من الان ۱۸ هفته و ۴ روز بارداری هستم

۹ هفتگی چند تا لک قهوه ای دیدم که سونوگرافی  گفت جفتت مارژینال هست . دکتری که زیر نظرش هستم شیاف سایکولوژیست ۴۰۰ دادن که تا ۱۳ هفتگی استراحت کردم و دیگه لکی ندیدم.  تو سونو ان تی هم جفت لاولینگ شده بود. طی این مدت استراحت مطلق کردم و فقط برای غذا خوردن میشستم

از ۱۳ هفته تا الان که ۱۸ هفته هستم اگر حتی ده دقیقه بایستم یا فعالیت خیلی کمی هم انجام بدم  ترشح قهوه ای همراه با رگه های خونی یا لخته خون خیلی کوچیک دارم

سونو انومالی رو هم انجام دادم که طبق اون جفت نرمال شده بود و طول سرویکس هم ۳۹ بود  اما هنوز اگه استراحت مطلق نکنم و خیلی کم فعالیت کنم اون ترشح ها هست

با دکترم که صحبت میکنم میگه استراحت مطلق نکن استراحت نسبی لازمه اما من اگه استراحت مطلق نکنم ترشح قهوه ای یا صورتی  با رگه خونی رو میبینم

الان چی کار کنم؟ لازمه دوباره برم دکتر؟ قرص یا داروی خاصی لازم نیست؟؟ این ترشح ها خطرناک هست؟ آیا خطر سقط دارم؟

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دکترم که میگم لازمه بیام یا نه میگه اگه زیاده ترشحاتت بیا وگرنه طبیعیه.  خب طبق نظر ایشون اگه استراحت نسبی کنم زیاد میشه این ترشحات اما با استراحت مطلق هر دو سه روزی یه بار میبینم. طبق نظر ایشون استراحت مطلق لازم نیست و شدیدا مخالفه

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

اینجا سایت بارداری نیست اینجا سایت دوست پسرو مادر شوهرو خیانتو  درسو کلا همه چیز جز بارداری 

تو گهواره عضو شو اونجا عالیه جوابتو سرچم کنی میگیری

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

با دکترت در ارتباط باش ولی من ماه  های اول مادربزرگ شوهرم میگفت تخم مرغ خام بنداز تو شیر با کمی عسل بخور بچه محکم میشه

خدایا من ۵۰۰ میلیون دستی می خوام میشه تا تورم بیشتر نشده بهم بدیش ممنون میشم  

این ترشحات خطرناکه خیلی مراقب باش پیش ی دکتر دیگه هم برو نظرش بپرس فقط به حرف همین ی دکتر که تا الانم نتونسته قطع کنه این لکه بینی هاتو اکتفا نکن برای کدوم شهری؟؟