2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هس؟؟ چرا؟

رحم تمیز میکنن تا جنین بهتر بچسبه بهت

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
منم شوهرم ضعیفه....چهارساله اقدامم دیگع امیدی ندارم انقد غصه خوردم قلبم درد میکنه

عزیزم منم شوهرم ضعیف خیلی دکترا همه گفتن طبیعی باردار نمیشم و حتما باید عمل کنه ولی خدا با کمال ناباوری منو طبیعی باردار کرد بدون عمل واریکسل شوهرم ولی بعد دو ماه سقط شد و خدا بهم ثابت کرد همه چی دست خودشه هر موقع بخواد میده هر موقع بخواد میگیره و بهم درس داد به زور از خدا چیزی رو نخوام وگرنه عواقب داره الان ۳۰ روز از سقطم میگذره و دیگه همه چی رو سپردم به خودش ولی تلاشمو میکنم ولی گریه و بی تابی نه 

اخخخ شما مشکلت چیهه

پی سی او شدید بودم الان دیگه نیستم اسپرم همسرمم ضعبفه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
میشه تو ضیح بدی؟

پی ار پی یعنی رحمتو یا اندومترت خراش میدن یا تمیز میکنن تا رحم کاملا اماده بارداری بشه ...مثلا قرص استرادیول میخوردم اندومترم رشد نمیکرد گفتن باید پی ار پی کنم که هنوز نرفتم و بهتر شدم پی سی او شدید بودم ولی الان بهتر شدم ماهی یه تخمک بالغ  دارم و اندومترمم خوب شده منتظرم یکم وضعیت گرونا بهتر بشه برم سیکل دوباره پانکجر

من چسب جنین استفاده کردن برام خداراشکرگرفت یعنی جنین راچسبوندنش ب رحم و بلاستوسیت بود

شما کجا آی وی اف کردین چندمین بارتون بود؟

همیشه در انتخابمان اشتباه کردیم....! آن که دوستمان داشت را ندیدیم و آن که دوستمان نداشت را پرستیدیم....!

خواهر شوهر من ۱۸ ساله همسرش صفره ‌...ولی اصلا ناامید نشده میخواد بعد از ۱۸ سال بره دکتر و شروع کنه به درمان .باورتون میشه تا حالا کلا دکتر نرفته کاشت نرفته ..یا اینکه بدنش عالیه رحم و همه چیش اماده باردادی ..

ناامید نشید خانوما خدا ان شالله به همتون میده به وقتش وقتی مصلحتتون باشه به وقتش بهش میرسید

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

عزیزم فقط توکلت ب بالاسریت باشه.ما ی همسایه داریم دوبار آی وی اف کردن بار اول منفی شد بار دوم جنینا بگفته خودش جذب بدنش شدن این خانوم میگه من انقد آمپول تزریق کرده بودم  عصبی شده بودم دلم نمیخاس دیگه برم کاشت تا اینکه دومادشون میگه بریم طب سنتی رفتن و الان ی پسر داره منم خدود دوسال باردار نشدم رفتم پیش همون طب سنتی و منم الان ی پسر دارم

🔵عضو گروه آبی(مانکن های زیبا)🔵   وزن اولیه۷۷.۲۰۰    وزن هدف ۷۰__قد ۱۶۷