2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 79 پست
وقتی شوهرامون پدر و مادر ما رو مثل پدر و‌ مادر خودشون نمیدونن،چرا ما بدونیم؟

بین زن و مرد حرمتی وجود داره اون حرمت نباید از بین بره اگر از اول به خانوادش احترام میزاشتی اونم شما می دید قطعا مثل شما میشد همه چی از پایه باید ریخته بشه 

مگه اون میدونه ، که من بدونم، مادرشوهرم هروقت شوهرمو میبینه هر روز یه دستوری میده میگه کی واسه من گو ...

اگر از اول حرمت بین شما و شوهرت حفظ بشه

به‌ خانوادش احترام بزاری شوهرتم قطعا مثل شما می شد این حرف‌ها باید از روز اول زندگی ریخته بشه نه الان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین زن و مرد حرمتی وجود داره اون حرمت نباید از بین بره اگر از اول به خانوادش احترام میزاشتی اونم شما ...

من هیچ بی حرمتی تا حالا نکردم،شما مثل اینکه مردا رو خوب نمیشناسی؟اکثر مردا فقط خودشون خانواده دارن،زن هاشون از زیر بته به عمل اومدن

من هیچ بی حرمتی تا حالا نکردم،شما مثل اینکه مردا رو خوب نمیشناسی؟اکثر مردا فقط خودشون خانواده دارن،ز ...

اتفاقا خوب میشناسم اگر از اول به همان زمانی که با خانواده شوهرت میگذرونی به همان زمان هم باخانواده خودت بگذرون همه چی مساوی هم خانواده خودت و هم خانواده شوهرت بعد هیچ وقت مرد فکر نمیکرد شماکه زنش هستی از بته به عمل اومدی

اگر از اول حرمت بین شما و شوهرت حفظ بشه به‌ خانوادش احترام بزاری شوهرتم قطعا مثل شما می شد این حرف‌ ...

نه شما یه طرفه قضاوت میکنی ، من هیچ وقت بی احترامی نمیکنم بعدشم گفتم وضع مالی ما خوب نیست که شوهرم بریز بپاش داشته باشه

گناه من سادگی بود .

من نمیگم مردها خوبن خیلی هم خودخواه و مغرورن 

این زن که باید از روز اول چطور رفتار کن 

زن باید با رفتارش این به مرد بفهمانه که هرچه احترام برای خانواده خودت می پسندی برای خانواده من هم باید بپسندی

اتفاقا خوب میشناسم اگر از اول به همان زمانی که با خانواده شوهرت میگذرونی به همان زمان هم باخانواده خ ...

اتفاقا همینجوری که میگی بود،چون با خانواده شوهرم تو یه ساختمون بودیم،خواه ناخواه بیشتر تو جمعشون بودم

اتفاقا همینجوری که میگی بود،چون با خانواده شوهرم تو یه ساختمون بودیم،خواه ناخواه بیشتر تو جمعشون بود ...

مخصوصا خانم هایی که دریک ساختمان با خانواده شوهر هستن

سعی کنید در هفته بیش از یک بار وارد خونشون نشید اگرزمانی کار دارید کارتون انجام دادید سریع برید هرچه ارتباط نزدیک باش حرف و حدیث بیشتر

مخصوصا خانم هایی که دریک ساختمان با خانواده شوهر هستن سعی کنید در هفته بیش از یک بار وارد خونشون ...

اتفاقا منم دیر به دیر میرفتم،برای همین مادرشوهرم روزی ۳بار میومد خونمون  

باز اینکه خیلی خوبه شوهر عمه من برای خواهرزاده هاش جهیزیه میگیره😒

حتما داره ، گفتم من ازدرد مجبوری اومدم پیش مادرشوهر که پس انداز کنیم اونوقت شوهرم اصلا حواسش نیست

گناه من سادگی بود .