2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 79 پست
من تویه خونه ۶۰ متری به اجبار نشستم که شوهرم پولاشو جمع کنه نه اینطور خرج کنه

تازه اینجوری منت هم سرت هست که مفت تو خونه ما نشستن،ولی نمیگن مرتب برامون خرید میکنن،ولی بگی فقط خودت تو ذهن شوهرت بد میشی،فکر نمیکنم گوش بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا خونواده من احتیاج ندارن ولی میگم یه بارم دست پر بیاد خونه ما.

خودت بخر که بدونه ارزش قائلی برا خانواده بحث احتیاج نیس بحث احترامه برا حمایت خانواده ادم نباید منتَطر شوهر بمونه 

خونشون نشستی عب نداره.گلم پس من چی بگم کل درآمد امسالشو خرج پدرش اینا کرد.واممون افتاده عقب خودمم با ...

این خونه واسه من از زندان بدتره ، شوهرم پول رهن نداره وگرنه ۱ ثانیه نمیشستم اینجا

گناه من سادگی بود .

ببین من شرایط تو رو داشتم،بعد ۳سال اومدیم اطراف تهران خونه ۶۰متری رهن کردیم.جفتمون‌هم کار می کنیم.تا مستقل نشی.شرایط همینه.بگی به شوهرت هم دعواتون میشه.سعی کن از اونجا بکنی

همیشه فکر کنید پدرشوهر و مادرشوهر همون پدر و مادر خودت هستن

مگه اون میدونه ، که من بدونم، مادرشوهرم هروقت شوهرمو میبینه هر روز یه دستوری میده میگه کی واسه من گوشی میخری

گناه من سادگی بود .
کاش منم مثل شما بودم ، خیلی صبوری

عزیزم خیلی خوب درکت  میکنم چی میگی منم چند ماه پیش رفتم خونه مادرشوهر بهش گفتم به شوهر منم رحم کن گفتم نه خونه داریم نه ماشین از اون به بعد  نمیگه پول میخوام خودش هم پولداره شوهر من همش بیمارستانه از ساختمان افتاد واقعا در این گرونی  خیلی سخته زندگی کردن   توام با شوهرت حرف بزن بگو کمتر بخر