2777
2789
عنوان

کسی بچه هاش درگیره کرونا شده ؟ می شه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 22 پست
منم تو قرنطینه ی کرونام دخترمم هشت ماهشه چن شب عرق سرد کرد که دکتر گفت کرونای

وای خدا چقدر بچه ها ادم براشون جوش میزنه . من اصلا برای خودم نگران نبودم ولی برای بچه م خیلییی جوش زدم . دکتر براش ازمایش خون نوشت گفت خیلی مهمه که چه فاکتوری تو خونش بالا باشه یا پایین . ال دی اچش بالا بود که دکتر گفت کروناس . 

۳سالشه  استامنیوفن ندارم خونه  شیاف بده بزارم

شیاف بد نیست . 

اما در کل من برای دخترم که دو سالشه و ۱۳ کیلو هست . شش و نیم سی سی هر ۴ ساعت بهش شربت استامینوفن پاراکید دادم . 

دکتر میگفت شربت غلیظ خوبه . پاراکید هم غلیظه . کلا میگفت خارجی یا از شرکت تولید دارو باشه . خیلی مراقب باش کنترل تبش مهمه . 

هر وزنی داره تقسیم به دو کن سی سی شو اونجوری بده اگر شربت گرفتی . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا چقدر بچه ها ادم براشون جوش میزنه . من اصلا برای خودم نگران نبودم ولی برای بچه م خیلییی جوش ز ...

خیلی روزای سختی 

من افسردگی گرفتم‌چون دخترم تو کرونا بدنیا اومده ‌‌همش وسواس بیماری گرفتم

بچه ها کرونا سوزش و خارش گلو داره؟

سوزش که من نداشتم . من فقط یک صبحش که بیدار شدم گلو درد  داشتم که تند تند دمموش اویشن عسل خوردم و تا شب اصلا دیگه سراغم نیومد فقط همون یک روز بود 

خیلی روزای سختی  من افسردگی گرفتم‌چون دخترم تو کرونا بدنیا اومده ‌‌همش وسواس بیماری گرفتم

اصلا نگران نباش . خداروشکر خیلی فامیلا تو این اوضاع دیدن ادم نمیان .شمام که بیرون نمیرین . ببین نگرانی و استرس مثل بنزین میمونه برای کرونا . تو رعایت کن و شک نکن نمیگیری .

من خودم کارمند بهداشتم ولی از اونجا نگرفتم . از همسرم گرفتم که رفته بود ورزش با چند نفر ....

اخی عزیزم   فقط تب داشت ؟ علایم دیگه نداشت ؟

بی اشتها شده بود فقط همون دو روز بعدش خوب شده بود . اونا همشون کرونا گرفتن از پیرمرد و پیرزن ۹۰ ساله تا بچه۴ ساله. خداروشکر همشون خوب شدن.