2777
2789
عنوان

پدر یه پسری که....

183 بازدید | 12 پست

چن وقتیه با یه خانواده آشنا شدیم یکی دوبار رفت و آمد کردیم یه پسر دارن فکر کنم هم ایشون از من خوشش میاد هم من حالا ایشون چون خیلی محترمن و یاشایدم بخاطر برادرم و خانوادم شمارمو از پدرش نمیگیره یعنی پدرش چن روز یه بار رو گوشی من زنگ میزنه حالمو میپرسه یه بارم گفت شمارت از تو گوشیم پاک شده بود از پسرم پرسیدم شمارتو داره اونم گفت ندارم منم اون موقع لال شدم کاش میگفتم شمارمو بهش بده حالا میشه کمکم کنین یه جوری اون پسر بهم پیام بده با هم بیشتر آشنا بشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نگی شماره مو بده بهشااااا

بذار خودش دنبالت باشه ، اگه دوستت داشته باشه ب خانواده اش می گه و اقدام می کنه .

اگه عرضه ی اینم نداشته باشه و دوست بشین ؛  احتمالا سال ها طول بکشه ک آیا پا پیش بذاره بیاد خواستگاری یا نه .

درضمن پیشنهاد هم داد یا اومدن خواستگاری   سریع قبول نکن . با دست پس بزن با پا پیش بکش .

بذار برای ب دست آوردنت تلاش کنه .

هر چیزی ک ساده ب دست میاد معمولا ارزش کمتری داره .

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی