2777
2789
احتمالا مادرش باهاتون خوب نیست و اینا رو تو خونه میگه اینم میاد میگه من خودم بچه این سنی دارم میفهمم ...

چه عرض کنم باباشم زیاد خوب نیست باهام بااینکه من تازه عروسشون شدم و کاری هم ندارم باهاشون 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرم بخدا درگیره نه ازب بچه نه از کسی از همسرم ک اونجا لبخند زد و سکوت کرد من روی این مرد حساب باز ک ...

چقدر سطح خودت پایین اوردی با ی بچه بازیت میدن 

سگ‌محل کن . با بچه های خانواده شوهرت گرم نگیر مگه هم قد اون بچه ایی ؟

منکه نمیشناسمت خوشم نیومد یکم سنگین باش 

چقدر سطح خودت پایین اوردی با ی بچه بازیت میدن سگ‌محل کن . با بچه های خانواده شوهرت گرم نگیر مگه هم ق ...

من سنگینم بخدا اصلا کاریشون ندارم اصلااااا خودشون تیکه میندازن یا بچش بدون در زدن میاد اتاق هیچی بهش نمیگه !

بهش بگو اصلا احساس خوبی ندارم اینجوری باهام برخورد میشه ناراحت میشم لطفا تو ب بچها تذکر بده

حتما استارتر ازایناس شروع میکنه با بچه های اشنا و فامیل گرم گرفتن و و دادن 

بچه ها باید با همسنو سالای خودشون سرگرم شن 

گاهی حس میکنم بعضی حرفارو تو خونه میشنوه ک تو ذهنش میمونه نمیخام قضاوت کنم ولی حسمه منم فقط سکوت میک ...

بچه ای که درست بزرگ شده تیکه نمیپرونه، کلا بی محلییی

ولی نه تا اندازه ای که اون بچه دست به لجبازی بزنه، خودتو بالا ببین

فقط سعی کن نبینیشون حسودیشون میشه چون تازه اومدی فک میکنن میخوای جاشونو بگیری

چون من سطح تحثیلات و شغلم بالاتره ولی سنم ازش پایین تره سعی داره خیلی بزنه تو ذوقم بارها رفتارهایی ازش دیدم ولی توجه نکردم کلا