2777
2789
عنوان

امتحان ریاضی دارم کمک کنید

413 بازدید | 13 پست

سلام امتحان ریاضی دارم فردا نمیتونم چجوری تمرین کنم فقط ۱۰ صفحه مونده تموم کنم ولی نمیتونم انگار به اندازه ۱۰سال میخوام بخونم اثلا حوصله نمیکشه برای این ۱۰ صفحه چیکار کنم کمک کنیددوو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درسی که اون ده صفحه دارن چیه؟ تمرینش کن، حتما لازم نیست کلش رو بخونی.  😉

اخه خانم مون میگه از مو به مو سوال میدم باید ۵۰ صفحه رو بلد باشین من ۴۰ صفحه سو از چهارشنبه خوندم ولی ۱0 صفحه‌هههه مونده 😑 دیگه نمیتونممممم

اخه خانم مون میگه از مو به مو سوال میدم باید ۵۰ صفحه رو بلد باشین من ۴۰ صفحه سو از چهارشنبه خوندم ول ...

عزیزم تو میتونی، به خودت تلقین نکن اصلا. کمی استراحت کن و بخواب و از یه نفر کمک بگیر بیاد باهم ده صفحه رو بخونید، یه چیز مقوی هم بخور.

ان شاءالله موفق میشی🥰😘❤❤👌

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است