2777
2789
عنوان

رفیق همیشگی

1575 بازدید | 414 پست

خب خب 😂 امروز تولدمههه😂

@______negar______  

@محیاااااااااا  

شما دوتا رفیق های نی نی سایتی و عشق های من اید😍

خب کادووو من چی میشه پس؟

آهان کادو من اینه که با هم آشتی کنین همو بغل کنین 

دیگه ام حرف و بحث و اینا نهههه😂🤨

این وسط بغل من یادتون نره کادومه خوووو😂😜😍

بیاین ببینمممم😍🥳💃🏻💃🏻

یه آهنگم بزاریددد 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️😁😅

نگار دوستات رو هم تگ کن😁😍😉

تفلدت کلیییی هپی مپی دخترو😍💛

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عی فداشتم پلنگع جسارتیع من....مگ میشع یادم برع تبریک بگم بت؟کادو برات دان کردم در حد چییی حالشو ببری     ولی متاسفانع سایت خرابع بزار درست ش یک تبریکی بگم فیض دو عالمو ببری دردونع قلبم    /

چش ابجی الان میگم ب جنگلی ها بیان  /

@مهربونم۰  

@چشمون00000سیاه  

@nafasبلای۲  

@چشمعسلی7780  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

کیلیییی کیلیییی کیلیییی تولدشع تولذع عشق دلمع هاااااع حالاااااا... حالا دس حالااا قرررررر اووووو/

قر_تو_کمرم_فراوونه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
 عی فداشتم پلنگع جسارتیع من....مگ میشع یادم برع تبریک بگم بت؟کادو برات دان کردم در حد چییی حال ...

اووووف😍😍 به به ببین نگار چی کردهههه

همه رو دیوونه کرده❤❤ 

تو کادو بالا منو بدهههه😍 بقیشم که عااالیههههه😍❤

اووووف😍😍 به به ببین نگار چی کردهههه همه رو دیوونه کرده❤❤  تو کادو بالا منو بدهههه😍 بقیشم ک ...

تو صبر بنما تا حیران ترت کنم عشق جانم    /

تولدت مبارک خموش جاااااااان ایشالا تولده فسیل شدنتو جشن بگیریم😂😂😍😍💃💃💃💃

😂😂😂😂 مرررررسییی عزیززززم😍😍

سارا بهم بگو راحت باش۰😍

💃🏻💃🏻💃🏻 جوووون جشن فسیلی😍😂

😂😂😂😂 مرررررسییی عزیززززم😍😍 سارا بهم بگو راحت باش۰😍 💃🏻💃🏻💃🏻 جوووون جشن فسیلی😍😂

ژونز#  

براوووو#  

واو#  

اوپس#  

عزیزم دوباره تولدتو تبریک میگم مهربونم،نمیدونم پست قبلیمو خوندی یانه😂😂ولی دوباره میگم دخترخوب ومهربون امیدوارم به یکایک آرزوهات برسی ومسیر موفقیت هات همیشه هموار وزیر سایه خدای بزرگ صحیح وسلامت باشی همیشه❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ماچ به کَلت مهربونم😂😘😘

ای دوست خوبم ای که هیچ وقت نمیشه هیچ جا درست درمون تگت کرد😂ای که مثل من19واحد داری تاپاس کنی 1000000000000ساله بشی😍😍😍😍👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄💋💋💋💋💋

کیلیییی کیلیییی کیلیییی تولدشع تولذع عشق دلمع هاااااع حالاااااا... حالا دس حالااا قرررررر اووووو/ ...

به به 😍😍 بیا وسط  😍😂😂😂😂

چشمممم صبر می نمااااایم😂😅😍

ولی من کادوم رو میخواااامااااا😜