2777
2789
عنوان

رفیق همیشگی

1576 بازدید | 414 پست

خب خب 😂 امروز تولدمههه😂

@______negar______  

@محیاااااااااا  

شما دوتا رفیق های نی نی سایتی و عشق های من اید😍

خب کادووو من چی میشه پس؟

آهان کادو من اینه که با هم آشتی کنین همو بغل کنین 

دیگه ام حرف و بحث و اینا نهههه😂🤨

این وسط بغل من یادتون نره کادومه خوووو😂😜😍

بیاین ببینمممم😍🥳💃🏻💃🏻

یه آهنگم بزاریددد 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️😁😅

نگار دوستات رو هم تگ کن😁😍😉

تفلدت کلیییی هپی مپی دخترو😍💛

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عی فداشتم پلنگع جسارتیع من....مگ میشع یادم برع تبریک بگم بت؟کادو برات دان کردم در حد چییی حالشو ببری     ولی متاسفانع سایت خرابع بزار درست ش یک تبریکی بگم فیض دو عالمو ببری دردونع قلبم    /

چش ابجی الان میگم ب جنگلی ها بیان  /

@مهربونم۰  

@چشمون00000سیاه  

@nafasبلای۲  

@چشمعسلی7780  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

کیلیییی کیلیییی کیلیییی تولدشع تولذع عشق دلمع هاااااع حالاااااا... حالا دس حالااا قرررررر اووووو/

قر_تو_کمرم_فراوونه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
 عی فداشتم پلنگع جسارتیع من....مگ میشع یادم برع تبریک بگم بت؟کادو برات دان کردم در حد چییی حال ...

اووووف😍😍 به به ببین نگار چی کردهههه

همه رو دیوونه کرده❤❤ 

تو کادو بالا منو بدهههه😍 بقیشم که عااالیههههه😍❤

اووووف😍😍 به به ببین نگار چی کردهههه همه رو دیوونه کرده❤❤  تو کادو بالا منو بدهههه😍 بقیشم ک ...

تو صبر بنما تا حیران ترت کنم عشق جانم    /

تولدت مبارک خموش جاااااااان ایشالا تولده فسیل شدنتو جشن بگیریم😂😂😍😍💃💃💃💃

😂😂😂😂 مرررررسییی عزیززززم😍😍

سارا بهم بگو راحت باش۰😍

💃🏻💃🏻💃🏻 جوووون جشن فسیلی😍😂

😂😂😂😂 مرررررسییی عزیززززم😍😍 سارا بهم بگو راحت باش۰😍 💃🏻💃🏻💃🏻 جوووون جشن فسیلی😍😂

ژونز#  

براوووو#  

واو#  

اوپس#  

عزیزم دوباره تولدتو تبریک میگم مهربونم،نمیدونم پست قبلیمو خوندی یانه😂😂ولی دوباره میگم دخترخوب ومهربون امیدوارم به یکایک آرزوهات برسی ومسیر موفقیت هات همیشه هموار وزیر سایه خدای بزرگ صحیح وسلامت باشی همیشه❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ماچ به کَلت مهربونم😂😘😘

ای دوست خوبم ای که هیچ وقت نمیشه هیچ جا درست درمون تگت کرد😂ای که مثل من19واحد داری تاپاس کنی 1000000000000ساله بشی😍😍😍😍👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄💋💋💋💋💋

کیلیییی کیلیییی کیلیییی تولدشع تولذع عشق دلمع هاااااع حالاااااا... حالا دس حالااا قرررررر اووووو/ ...

به به 😍😍 بیا وسط  😍😂😂😂😂

چشمممم صبر می نمااااایم😂😅😍

ولی من کادوم رو میخواااامااااا😜