2777
2789
عنوان

کیا آرزو دارن به همسر خوب داشته باشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 58 پست
توروخدا تو انتخاب همسرتون دقت کنین رفتار و کرادار و شخصیتش و دین و ایمانش رو بسنجید ن پول و قیافه و ...

ای خدا الان به همه میگم حیف دیر فهمیدم من به پول فکر نکردم ک عاشق شدم خاک تو سرم خودمو بدبخت کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه سری چیزا رو ادم میتونه بفهمه کاشکی اینجا دکمه وویس داشت

کاش😀

تاثیر تلقینو دست کم نگیر! کارا میکنه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
باشه گلی

درست میشه☘ شما نگاهتو تغییر بده اونم درست میشه فقط صبور باش

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
فازتون چیه؟؟؟؟ اگه محبت نمیکنه و اینا ازش جداشو بعد برو هرغلطی خواستی بکنی بکن.. ینی چی شوهر داری ...

خدا را شکر که تو خوشبختی. البته از نظر من هیچ چیز برای توجیه خیانت قبول نیست. ولی من از محبت زیادی که کردم ضربه خوردم. فوری نگید ببین چه کردی که اینجوری شده. بعضی ها ذاتشون خرابه. هر کار براشون بکنی انگار نه انگار.