2777
2789
عنوان

کیا آرزو دارن به همسر خوب داشته باشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم یه ساله عقد کردم،خودم انتخابش کردم خودمو بدبخت کردم راه برگشتی نیست،روز عقد پدرم بهم گفت&nbs ...

برو خیانت کن تا قشنگ بی آبروییش بمونه واسه تو و بابات😐😐

چیه اینجا یاد گرفتن تکون میخورن میگن برم خیانت کنم!؟ 

طلاق بگیر برو هر کاری دلت میخود بکن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اره من ببین من خیلی پاکم به این قضیه فک میکنم زار میزنم اخهه شوهرمو دوس دارم لنتی چرا باهم اینجوری م ...

شوهر من تو این شش سال زندگی حتی یه بارم نگفته دوستت دارم 

ولی با کارهاش نشونم داده که زندگیش دوست داره

چند بارم بهش گفتم میگه من زبونی نمیتونم 

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
من شوهرم یه تایمی از زندگی تحت تاثیر دیگران خیلی باهام بد بود ولی الان داره همه تلاششو میکنه باهام خ ...

وای دیدی منم این جوری شدم اینقد بی حوصله شدم همش گریه میکنم

وای دیدی منم این جوری شدم اینقد بی حوصله شدم همش گریه میکنم

من داد میزنم فحش میدم جیغ میزنم خودمو میزنم به حدی عصبی ک بعدش میگم من بودم این هیولا

میشه برا صلوات بفرستید محتاجم ب دعاهاتون    
ببین کسی ک دوست داشته باشه ها زشتم باشی براش زیباترینی اما وای از روزی ک علاقه کم باشه تو ملکه هم با ...

ولی اثر تلقینو دست کم نگیر!!

از کجا میدونی دوست نداره؟

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
فازتون چیه؟؟؟؟ اگه محبت نمیکنه و اینا ازش جداشو بعد برو هرغلطی خواستی بکنی بکن.. ینی چی شوهر داری ...

من اعصابم داغون بود یه چی گفتم هرگز خیانت نمیکنم

چرا داری قضاوت میکنی؟؟؟تا حالا گیر یه آدم ماست افتادی تا بدونی حس من چیه؟؟تاحالا شده هیچ راهی جز سوختن نداشته باشی؟؟

دوران نامزدیتون اینجوری بود؟ عزیزم دوران نامزدی واسه شناخته دیگه الانم اگه هنوز کاری نکردید با هم ...

متاسفانه باکره نیستم 

ما نامزدی رسم نداریم،عقد میکنیم فعلا تو دوران عقدم  خونه پدرم هستم

پدرم با ازدواجم مخالف بود اما من پافشاری کردم روز عقدم بهم گفت هیچ وقت راه برگشت نیست 

مجبورم بسازم و بسوزم

پدر من روز عروسیم گف ول کن بریم  با این مرد خوشبخت نمیشیااا  من یه دونه دخترم بابام جونشه ...

خوش به حالت حالا یه چی بگم من تک فرزندم بابام هیچ پولی کم نداره اما باز راه برگشت ندارم😞😞😞