2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ندیدی ینی؟! بله. ی عکس با جنس چاپ خاصیه. ماهم داشتیم. خیلیا دارن. مهمونای درجه اول امضا و یادگاری می ...

ما اینقد عروسی مون شلوغ بود و همه داشتن می رقصیدن اصن کسی یاد عکس نبود😂😂😂😂

The difference between me and others's that I'm not  afraid of anything at all
شاسی خودمو دارم خط خطیه میخواستم بندازم دور منم شوهرم نزاشت انداختم پشت چوب لباسی

بنداز دور نگه داشتی چکار اخه یاداور خاطرات تلخه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

اینقد ک بقیه توضیح دادن و از قاب سر مجلسشون گفتن اسی اصل ماجرا رو نگفت... 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
اینقد ک بقیه توضیح دادن و از قاب سر مجلسشون گفتن اسی اصل ماجرا رو نگفت... 

گفتم دیگه عکسای عروس دوماد بود پسره گند زد توشون انداخت آشغال

شوهره منم تابلومو ری...ده توش نامرد البته چند سال پیش

چشم دل باز کن که جان بینی، آنچه نادیدنیست آن بینی
گفتم دیگه عکسای عروس دوماد بود پسره گند زد توشون انداخت آشغال شوهره منم تابلومو ری...ده توش نامرد ا ...

خودش پشیمونه ولی دیگ تو عصبانیت خون ب مغزش نرسیده همچین کرده اگ میتونی بده درستش کنن 

کلا دعوا نکنین اگرم کردین هواستون ب البوم و فیلم و چیزایی ک دوست دارین و خاطرن باشه جلو دست و پا نذار

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
ما اینقد عروسی مون شلوغ بود و همه داشتن می رقصیدن اصن کسی یاد عکس نبود😂😂😂😂

ماهم عروسیمون 800تا مهمون داشتیم. دم ورودی امصا میکنن صمیمی ها. والا عروسی ماهم رقصیدن همه 😑

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
میخوام بندازم انباری خیلی قشنگ بود اگه میشد عکسشو میزاشتم

برو یه عکس جدید بگیر بنداز رو هنین

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
ماهم عروسیمون 800تا مهمون داشتیم. دم ورودی امصا میکنن صمیمی ها. والا عروسی ماهم رقصیدن همه 😑

ما تو باغ بود 

خیییلی شلوغ شده بود 

ی دیجی معروف آوورده بودیم همه اومده بودن برقصن

ما کوردیم

ما تو باغ بود  خیییلی شلوغ شده بود  ی دیجی معروف آوورده بودیم همه اومده بودن برقصن ما ک ...

دیگه همه عروسیا شلوغن و میرقصن خیلی عادیه. خصوصا عروسی ما شمالیا ک مختلط و شلوغیش معروفه. 

موفق باشید! 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
دیگه همه عروسیا شلوغن و میرقصن خیلی عادیه. خصوصا عروسی ما شمالیا ک مختلط و شلوغیش معروفه.  موف ...

حالا مگه من عروسیمو با شما مقایسه کردم 😂😂😂😂😂

حالا مگه من عروسیمو با شما مقایسه کردم 😂😂😂😂😂

نمیدونم فازتون چیه. مجدد چیزایی ک نوشتید بخونید و منو ریپلای نکنین لطفا.