2777
2789
نمیدونم فازتون چیه. مجدد چیزایی ک نوشتید بخونید و منو ریپلای نکنین لطفا. 

وااا خدا شفا بده

شما برو از اول بخون

شما اول منو ریپلای کردی

اصن تاپیک یکی دیگه س ....

خدای من😂😂😂😂😂😂😂

The difference between me and others's that I'm not  afraid of anything at all

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.شماخوبی.نی نی درچه حاله

ممنون عزیزدلم منم خوبم

نی نی هم خوبه فقط دیگه داره هر روز سخت ترم میشه

سنگین شدم نفسم میگیره نمیتونم درست بخوابم و راه برم کمر درد داره

گاهی هم یه دردای کوچولو دارم تکون ک میخوره

راستی دکترم راضی شد سز کنه البته فرستادم برم از روانپزشک نامه بگیرم

این دوماه حال روحیم خراب بود و استرس داشتم به دکترم ک گفتم و قضیه فوت شدن مادرمو و ...

گفت باید بری روانپزشک مورد اعتمادمون اگه اون تایید کرد سز میشی رفتم و نامه داد واسه سزارینم

♡خدایا شکرت♡

سلام عزیزم.شماخوبی.نی نی درچه حاله

دکترم توی بیمارستان میلاد و امیرالمؤمنین هستش

میلاد رو شنیدم که بستری کرونایی داره ولی امیرالمؤمنین نه

خودمم امیرالمؤمنین رو دوست دارم 

شما کسیو نداشتین اونجا عمل کرده باشه؟راجبش چیزی نمیدونین؟

♡خدایا شکرت♡

دکترم توی بیمارستان میلاد و امیرالمؤمنین هستش میلاد رو شنیدم که بستری کرونایی داره ولی امیرالمؤمنین ...

خداراشکر که سزارین میشی.من دقیقا ۳۶ هفته ودو روزم بود سزارین شدم.امیرالمومنین خوبه جاریم اونجا زایمان کرد.میلاد مرکز کروناس

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
خداراشکر که سزارین میشی.من دقیقا ۳۶ هفته ودو روزم بود سزارین شدم.امیرالمومنین خوبه جاریم اونجا زایما ...

زایمان جاریت تو دوران کرونا بود؟

میشه واسم بپرسی راجب بیمارستانش؟میخوام بدونم شلوغه اتاقهاش اتاق خصوصی بگیرم

36 هفته که زوده واس سزارین چرا انقدر زود؟

♡خدایا شکرت♡

زایمان جاریت تو دوران کرونا بود؟ میشه واسم بپرسی راجب بیمارستانش؟میخوام بدونم شلوغه اتاقهاش اتاق خص ...

نه قبل کرونا.فکرکنم تو هر اتاق سه نفر.اگه میتونی که خصوصی بگیری بهتره تواین اوضاع.من دردشدید داشتم پاهام قفل کرده بود.شب اخرهم دردای زایمانم شروع شد.

نه قبل کرونا.فکرکنم تو هر اتاق سه نفر.اگه میتونی که خصوصی بگیری بهتره تواین اوضاع.من دردشدید داشتم پ ...

آخه زنگ زدم گفتن دوتا اتاق خصوصی بیشتر نداره و باید زودتر بگین تا براتون بزارن نمیدونم چجوریه

♡خدایا شکرت♡

آخه زنگ زدم گفتن دوتا اتاق خصوصی بیشتر نداره و باید زودتر بگین تا براتون بزارن نمیدونم چجوریه

تاریخ که دکترگفته بهش بگوتا رزو کنن