2777
2789

سلامودوستان یه نقشه خوب واسه خونه میخوام ویا نکته ای توصیه ای اگر دارین بهم بگین ممنون میشم

سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و مامان ایییی داد تازه فوت کرده نقشه خونمونو کشیدیم هیچ کدوم معماری نخوندیم شمالی وتمام اتاقهاو پ ...

ممنون میشم اگه کمکم کنید

من مهندس عمرانم اگه سوالی داری جواب میدم

وای چقدر خوب  به نظر شما خونه دوبلکس رو چه مدلی میشه ساخت میخوام نور گیر باشه خونم میشه راهنماییم کنید از خونه سردرنمیارم

نقشه خونه منظورم بود خونتون شمالیه یا جنوبی  من دوبلکس و نمیدونم معمولی میتونم کمک کنم

شمالیه یا جنوبی یعنی چی؟

لطفا اگه نکته ای چیزی میدونید در هرمورد خونه بهم بگین ممنون میشم

[QUOTE=165083991]شمالیه یا جنوبی یعنی چی؟ لطفا اگه نکته ای چیزی میدونید در هرمورد خونه بهم بگین ممنون میشم[  شمالی حیاطش جلو یعنب از کوچه که وارد میشی میری تو حیاط بعد میری داخل منزل جنوبی اول وارد منزل میشی بعد پشتش حیاطه   ما شمالی هستیم پشتشو حباط خلوت زدیم که ۲اتاق و حمام دستشویی پنجره داشته باشه از بالا پشت بوم هم شیشه زدیم و پنجره گذاشتیم باز که هوا آزاد بیاد داخل دستشویی و اتاقها  ما تو حمام روشویی گذاشتیم برای مسواک زدن دستشویی هم ۲تیکه س که بو نیاد اونجاهم روشویی گذاشتیم وان هم نذاشتیم آشپزخونه هم پنجره داره که میخوره توبالکن

[QUOTE=165083991]شمالیه یا جنوبی یعنی چی؟ لطفا اگه نکته ای چیزی میدونید در هرمورد خونه بهم بگین ممنو ...

ممنونم عزیزم

خونه ماهم شمالیه پس