2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم مثبت شده. ‌‌حالش الان خدارو شکر خوبه وای یه هفته اول از بدن درد داش میمرد حس بویاییشم رفت کلا الان خدارو شکر حالش خوبه بنظرتون قرنطینه باشه یا نه

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
خداروشکر  از تجربیات ات بهم. بگو لطفا

سعی کن زیاد بخابی هرجورشده غدات باید مقوی وکامل باشه خیلی ثاثیرداره اگه قرنطینه ای باگوشی فیلم نگاه کن اگه تنگی نفس وسرفت زیادشد حتما سی تی برو وحتمااین نوشیدنیا که گفتم بخور چون ردخورندارن داروهاتم سرساعت بخور باید روزی ۲۰ لیوان مایعات بخوری من خودم بدن درد خیلی داشتم ومسکن فقط میخوردم 

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟
دمنوش اینا چی استفاده کردی. 

من چون باردار بودم وتهدید ب سقط  دکترم گفت دمنوش استفاده نکن ولی برا مادرشوهرم آویشن زنجبیل و عسل آبلیمو وعسل و گلاب درست میکردیم .چای کوهیم میگفتن خوبه .برا تنگی نفس هم بخور اب گرم خوبه و موز له کن توی آب گرم 

خدایا مواظب تو دلیم باش 
من امروز چهارده روز شد حالمونم خوب خوبه فقط نمیدونم هنوز ناقلیم یانه

ن دیگه اگه سه روز علائم نداشتید ینی کرونا ندارید بعد ناقلیش روز ۳ تاده دیگه روز ۱۴ چیزی ازش نمونده تموم شده

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟
من چون باردار بودم وتهدید ب سقط  دکترم گفت دمنوش استفاده نکن ولی برا مادرشوهرم آویشن زنجبیل و ع ...

بخور تو گوگل زده بود کرونا رو زیاد میکنه 

نمیدونم   

الان بچت خوبه؟ 

باشه 14 روز 

اخه یه خانومی شرایط شوهر منو داش گف دکتر گفته خطرناک نیس نوعش فقط لوازم شخصیت جدا باشه به خواراکشم خیلی میرسم واس همون بهتر شده

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤