2777
2789
عنوان

رابطه

391 بازدید | 24 پست

بچه ها 9 ماه پیش با پسری آشنا شدم که قبلاهم دانشگاهی بودیم الان هر دو معلم هستیم ایشان 32 ساله و من 30 سالمه مشکل من اینه وقتی حرف از ازدواج میارم میگه قسمت دست خداست و جواب قطعی بهم نمیده منم بخاطر اینکه خواستگار خوب ندارم مجبورم با اون ادامه بدم به دلیل وابستگی هم نمیتونم ترکش کنم البته اونم وابسته من هست ولی راجب آینده حرف نمیزنه چیکار کنم منم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ب این ادم ها نمیتونم اعتماد کنم

خودم با ی پسره بودم قبلاها زمان مجردی خواستم امتحانش کنم گفتم برام خواستگار اومده گفت ب سلامتی خوشبخت بشین 

یعنی قشنگ ی اب سردی ریختن رو سرم بعد رفتم دو سه ساعت حمام بودم و اب میریخت همین جور رو سرو هیکلم

به خاطر وابستگی نمیتونی ترکش کنی؟

این اقا معلومه قصد ازدواج نداره اگرم باهاش ادامه بدی فقط وابستگیت بیشتر از قبل میشه و آخرش جدایی سخت تر در نتیجه چه بهتر با تمام سختی هاش الان کات کنی

پتورو بکش روسرت و بخواب ارزش نداره🙃

خودتو آویزوونش نکن ول کن بابا خودت قهرمان زندگیت باش هیچ شاهزاده سوار بر اسب سفیدی وجود نداره دست از سیندرلا بودن بردارید بلند شید خودتون زندگی خودتونو بسازید زن بخواد میتونه دنیارو تکون بده چ برسه ب زندگی خودش کسی ک حتی آنقدر شهامت نداره شمارو با واقعیت روبرو کنه قطعا نمی تونه شمارو خوشبخت کنه