2777
2789
عنوان

باردارا و در حال اقدامی های عزیز

67 بازدید | 10 پست

سلام.من یکم نگرانم.این ماه اقدام داشتم و سه روز هم عقب انداختم.علایمی مثل درد پریود، درد سمت چپ و ضعف و گرسنگی داشتم تقریبا داشتم مطمئن میشدم که باردارم که دیروز پریود شدم.اما خیلی شدیده خونریزیم.حالا من روز قبلش یکم یوگا کردم و فعالیتم تو محل کارم زیاد بود این هفته ها.یکم نگرانم خطرناک نباشه این خونریزی.نکنه چیزی بوده با فعالیت من ازربین رفته؟البته بگم ماه اول اقدامم بود..متوهم شدم یعنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نبوده عزیزم منم از این توهم داشتم به خاطر اقدامه واسه من لطفا گزارش بزنید https://www.ninis ...

ممنونم عزیزم.چجوری باید گزارش زد بزنم رو پست نامناسب؟

ماه های اول توهم زیاده.ان شاء الله ماه بعد 

ممنونم از جوابت..ارومتر شدم.اصلااا فکر نمیکردم استرس بگیرم.درک نمیکردم اینایی که اینجور میکنن تا نوبت خودم شد

اشکال نداره مامان من میگه رحم اینجوری تمیز میشه و آماده برا بارداری  البته اگر مشکل دیگه ای نب ...

ممنونم.نه چکاپ قبل اقدام دادم مشکلی نبود شکر خدا.دلگرم شدم

ممنونم از جوابت..ارومتر شدم.اصلااا فکر نمیکردم استرس بگیرم.درک نمیکردم اینایی که اینجور میکنن تا نوب ...

ببین عزیزم اصلا استرس سمه.و ی چیزی رابطه صرفا برای بارداری نباشه .برای لذت باشه.اینجوری امکانش بیشتر میشه

ببین عزیزم اصلا استرس سمه.و ی چیزی رابطه صرفا برای بارداری نباشه .برای لذت باشه.اینجوری امکانش بیشتر ...

اره درست میگی.من خودمم اصلا استرس نداشتم ولی بعدش دیگه زیاد دنبال علایم بودم برا همین تو ذوقم خورد..دیگه قول دادم این ماه هیچی نخونم درباره علایم و اینا