2777
2789

برام عجیب بود 

مثلا چند نمونه دبدم اقا گوشی خراب دستشه برای زنش ایفون خریده 

یا ماشین خودش معمولی برای زنش ماشین خریده یا طلا 

یا درست کردن دندون زنش و کامپوزیت 

ولی شوهر من ماشین خودش مدل بالا و خارجی هست می تونست برای من هم ماشین بخره حتی برادرش گفته بود یکم مدل پایین بردار زنت هم بخره گفته بود نه 

یا گوشی خودش ایفون نو اکبند خرید از دبی برای من نه با هزار دعوا یه گوشی دست دو خرید که خرابه 

یا طلا حتی حلقه هم ندارم 

رفت دندون ها سالمشو کشید ایمپلنت کرد ولی دندون من خرابه

بارها اعتراض کردم گفته زحمت کسیدم پدرم دراومده خریدم تو هم برو سرکار بخر که اخر سر دو ماهه برگشتم سرکار

حتی لباس عید خودش مارک می خره بعد پول باشه ما 

اونم ارزون و بی کیفیت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اون شوهر همکار نرماله که خودش گوشی شکسته دستش میگیره و خانمش آیفون داره ، نه همسر شما

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

اولا ک هیچچچ وقت زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن .بعدم ب شوهرت بگو اگه تو صبح ب صبح شیک میپوشی میری سرکار بخاطر اینه ک لباساتو من شستم . اگه  شب شکم سیر و راحت میخوابی واسه اون غذاییه ک من درست کردم و تو کوفت کردی . اون تخت رو من تمیز کردم .توالتت رو حموم خونتو من میشورم .یه هفته کار نکنی تو خونه خودش میفهمه ک توام تو موفقیت کوفتیش شریکی .من نمیدونم چطور این مردا رو آدم حساب میکنید .برن گم شن بابا

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️