2777
2789
عنوان

کیا از قانون جذب استفاده میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 35 پست
میشه توضیح بدی دقیقا باید چیکار کرد

من خودم یه دفتر دارم ک تمام شکر گذاریامو هر روز توش مینویسم...

از کوچیکترین تا بزرگترین...

آخر همون دفتر خواسته هامو آرزوهای کوچیک و بزرگمو نوشتم ک هر رووز میخونمشون...

ب هیچ وجه فکر منفی نمیکنم چون فکر منفی یعنی ناشکری...سخته..گاهی نمیشه اما سعی میکنم کنترل کنم افکارمو و روی اهدافم متمرکز شم...شکر گذاری معجزه میکنه...شکرگذار باید بود...

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم این کارا رو میکنم، ساب هم گوش میدم اتفاقا به چندتا از چیزایی که میخواستم رسیدم ولی دوس دارم ...

نمیشه یهویی ب چیزی ک میخوای برسی...باید آروم آروم توی مدارش قرار بگیری...باید صبر داشته باشی..زمانشو هیشکی نمیتونه تعیین کنه. اما همه چیز بستگی ب همت و ارده و باور خودت داره

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏
ای جانممم😍😍😍 منم دنبالش میکنم...ماه دومو تموم کردم 😍

موفق باشی عزیز دل 😍😍😍😍

محشره استاد

از سالی ک باهاش اشنا شدم زندگیم عوض شده واقعا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

من ب بزرگترین ارزو و خواستم رسیدم با قانون جذب.

فیلم راز هم نگاه کن عالیه.

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
نه من ندارم علاقه ای ندارم و گوش نمیدم

خوشبحالت ک شوهرت گوش میدهههه

من آرزومه ک همسرم بشینه باهام فایلارو گوش بده ولی دوس نداره...باور داره هااا...علاقه هم داره اما حوصله نداره🤔

خوشبحالت ک شوهرت گوش میدهههه من آرزومه ک همسرم بشینه باهام فایلارو گوش بده ولی دوس نداره...باور دار ...

همسر من خیلی دلش میخواد گوش بدم همش میخواد قانع بشم و بپذیرم و بهش عمل کنم کلی از چیزهایی که گوش میده واسم میگه ولی من خوشم نمیاد حس میکنم خیلی افراطی هست  تا حدی میپذیرم که فکر خوب حال آدمو خوب میکنه نه اینکه بشینیم تصور کنم نداشته هامو دارم و...به جاش ترجیح میدم برای نداشته هام تلاش کنم تا بدست بیارم 

دوره رو کامل کردی؟

نه

پارسال فقط ماه اولش رو گرفتم

ولی اونقدر کامل بود برام که ادامشو نگرفتم

واقعا خداخیرش بده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
همسر من خیلی دلش میخواد گوش بدم همش میخواد قانع بشم و بپذیرم و بهش عمل کنم کلی از چیزهایی که گوش مید ...

حدیث داریم ک وصف العیش، نصف العیش😍...

نه پارسال فقط ماه اولش رو گرفتم ولی اونقدر کامل بود برام که ادامشو نگرفتم واقعا خداخیرش بده

ینی فقط ماه اولو گوش کردیو اینقد نتیجه گرفتی؟😍😍😍تو بی نظیری...

ینی فقط ماه اولو گوش کردیو اینقد نتیجه گرفتی؟😍😍😍تو بی نظیری...

نزدیک یکسال تمام پرسش و پاسخ ها و فایلاش رو گوش دادم و انجام دادم

وقتی ماه اول دوره رو گوش دادم اصن اروم شدم

همون شکرگزاری ک میگه، از همه چیز کاملتر بود خدایی