2777
2789

این دوستمو۱۰ سال بود ازش خبر نداشتم

بعد تو اینستا دیدمش صحبت اینا کردیم

گفت بچه دیگه نداری؟

گفتم چندساله اقدامم هنوز خدا برام نخواسته

گفت:چه بهتر، بچه برا چیته؟کی دیگه این دوره زمونه بچه میاره

من:😐😐😐😐😐😭😭😐😐😐😐😐😐

لازم به ذکره که بچه خودش۶ ماهشه

من هیچ من نگاه

بار اولم نیستا

اون یکی دوستم بچش ۴ ماه ایناش بود برگشت بهم گفت چقدر اصرار میکنی به صلاحت نیست بچه بیاری بفهههههههم

سوالم اینه: خدا جدیدا صلاح مصلحت بنده هاشو داده دست بنده های دیگه؟؟؟

حالا شمام یکم تعریف کنین دلم خنک شه

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولی میخاسته بهت دلداری بده حالت بهتر شه حرفش بد نبوده 

اما حرف دومی خیلی بد بوده خاک کربلا تو سرش😐

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
اولی میخاسته بهت دلداری بده حالت بهتر شه حرفش بد نبوده  اما حرف دومی خیلی بد بوده خاک کربلا تو ...

🤣🤣😂😂😂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️