2777
2789
عنوان

به دوستم گفتم باردار نمیشم،گفت چه بهتر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 41 پست
اشتباه از خودته گفتی اقدامم و نمیشم او ناهم خاستن دلداریت بدن مثلا

اخه ای چه دلداریه😂😂😂😂

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امیدوارم خدا برات بهترینا رو تو زمان خودش برات رقم بزنه

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

من میخاستم ماشین بخرم همکارم که خودش ماشین داشت میگفت وای خیلی خرج داره ماشین پول روغن و بنزین و فلان و بیسار 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

عزیزم این دوستی که تو اینستا حرف زدی باهاش احتمالا نمی دونسته چی بگه که ناراحت نشی اینطوری گفته.

چون شاید فکر کرده از خوبیا و لذت بچه داشتن بگه شما حسرت بخوری. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

نینی داری خیلی سخته اونا هم از بس سختی کشیدن اینجور گفتن، انشاالله مامان میشی شب بیداری میکشی خودت منظورشونو میفهمی، خدایا به حق پنج تن یه دوقلو خوشگل و سالم بهش بده 🙄

مامانِ لیانا
وای چرا واقعا باید یه نفر دیگه رو بیاریم تو این دنیای بی ارزش

میگم یکی خواست تگت کنه چندتا m باید بزنه تا تگ بشی😐😐😐چشاش کج میشه ک 😐😐😐😐😐😐

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

خواسته مثلا دلداریت بده یا چون خودش سریعو زود بچه دارشده نمیتونه حال تورو بفهمه یا بچش اذیتش میکنه این حرفارو زده خدا بزرگه ناامید نشو انشالله خدا بتوهم فرزندان سالم وصالحی عنایت میکنه صبر کن توکل کن به خدا

شاید منظور بدی نداشته خوب شما هم جوابش میدادی تا سو تفاهم پیش نیات دلت هم خنک میشد 

حالا چرا انقدر ناراحتی تو دلت  میریزی ارزش نداره واقعا

مثبت فکر کنید نماز بخونید قرآن بخوانید عشق فقط برای خداست❤️
عزیزم این دوستی که تو اینستا حرف زدی باهاش احتمالا نمی دونسته چی بگه که ناراحت نشی اینطوری گفته. چو ...

نه احه من یه بچه ۵ ساله دارم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹